REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Chițac, despre campania agresivă împotriva sa: Sunt oameni plătiți să livreze fake news-uri în spațiul public. Video

Chițac, despre campania agresivă împotriva sa: Sunt oameni plătiți să livreze fake news-uri în spațiul public. Video

Mirela PASCAL 12 aprilie 2023 | 00:00 2623

Vergil ChiÈ›ac, primarul municipiului ConstanÈ›a, a vorbit, în cadrul interviului acordat ziarului Replica, marÈ›i, 11 aprilie, despre campania agresivă pornită împotriva lui, dar È™i a preÈ™edintelui Consiliului JudeÈ›ean ConstanÈ›a, Mihai Lupu. ChiÈ›ac a precizat că sunt oameni plătiÈ›i pentru a lansa fake news-uri în spaÈ›iul public.

Chitac, despre campania agresiva impotriva sa: Sunt oameni platiti sa livreze fake news-uri in spatiul public. Video

Nu negaÈ›i capacitatea mea de a lupta. Nu mă interesează cine ce are cu mine. Cei care au procedat de maniera în care aÈ›i văzut È™i dumneavoastră... nu vreau să intru pe tărâmul speculaÈ›iilor. Mai avem mai mult de un an jumătate până la alegeri… mai avem atâtea lucruri de făcut. A gândi acum în termen electorali, mi se pare că nu ne È™tim menirea. Campanie se face de când am intrat în primărie. Pot înÈ›elege, nu È™tim dacă ne face bine sau rău, dar mă poate transforma È™i într-o victimă. Oamenii au È™i ei raÈ›ionalitate, nu înghit ce livrează unii È™i alÈ›ii. FuncÈ›ia de primar de municipiu e cea mai complexă dintre toate funcÈ›iile din România. Știam, mai mult sau mai puÈ›in. Este cea mai stresantă funcÈ›ie, È™tiam ce urmează. Tot ce se spune despre mine e zgomot de fond, toate sunt petarde”, a spus Vergil ChiÈ›ac.

Sunt oameni plătiți să livreze fake news-uri

UitaÈ›i toată chestiunea asta cu prietenul meu, preÈ™edintele CJ. Această campanie È™i pe mine mă urmărea. Astea sunt produse jurnalistice, sunt de interes public? HaideÈ›i să definim interesul public. Au nevoie de È™coli oamenii, de iluminat, etc, în jurul acestor chestiuni trebuie să ne concentrăm. Un jurnalist de calitate vine, cere puncte de vedere, vede cum se execută proiectele. Îi aduce cuiva un grad celsius mai mult în apartamente ceea ce s-a întâmplat? AceÈ™ti oameni... sunt plătiÈ›i, din punctul meu de vedere... Eu sunt aici să livrez rezultat, cartea de vizită a unui primar sunt rezultatele, restul este cancan. Nu mă cred victimă. Nu subestimaÈ›i capacitatea mea de a lupta. Dar nici nu-mi irosesc energiile pentru fake news-uri”, a  mai  precizat edilul.

Chitac, despre campania agresiva impotriva sa: Sunt oameni platiti sa livreze fake news-uri in spatiul public. Video

Chițac: Mihai Lupu a fost provocat

Legat de incidentul în care a fost implicat Mihai Lupu, ChiÈ›ac a precizat: ”Omul a avut o ieÈ™ire nervoasă, pentru care È™i-a cerut scuze. Părerea mea este că a È™i fost sfidat de poliÈ›istul local. El putea, arătând că locuieÈ™te acolo, să meargă acasă.  A fost sfidat È™i provocat È™i a reacÈ›ionat aÈ™a. Dacă cineva îÈ™i imaginează că Mihai Lupu o să rămână în istorie prin acest eveniment se înÈ™ală. Mihai Lupu o să rămână în istorie prin ceea ce va face. Mihai Lupu va rămâne în memoria noastră prin faptul că a reuÈ™it să finanÈ›eze un spital nou în curtea spitalul judeÈ›ean, se va ocupa de lucru pe perioada acestui mandat È™i va continua următorul mandat.  Sunt oameni specializaÈ›i să scormonească”, a conchis edilul.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272