REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 8 Iun. 2023
Anul XX Nr. 6388
14.4° Constanța Joi, 8 Iunie 2023 Anul XX Nr. 6388

Chițac, despre campania agresivă împotriva sa: Sunt oameni plătiți să livreze fake news-uri în spațiul public. Video

Chițac, despre campania agresivă împotriva sa: Sunt oameni plătiți să livreze fake news-uri în spațiul public. Video

Mirela PASCAL 12 aprilie 2023 | 00:00 2339

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, a vorbit, în cadrul interviului acordat ziarului Replica, marți, 11 aprilie, despre campania agresivă pornită împotriva lui, dar și a președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. Chițac a precizat că sunt oameni plătiți pentru a lansa fake news-uri în spațiul public.

Chitac, despre campania agresiva impotriva sa: Sunt oameni platiti sa livreze fake news-uri in spatiul public. Video

Nu negați capacitatea mea de a lupta. Nu mă interesează cine ce are cu mine. Cei care au procedat de maniera în care ați văzut și dumneavoastră... nu vreau să intru pe tărâmul speculațiilor. Mai avem mai mult de un an jumătate până la alegeri… mai avem atâtea lucruri de făcut. A gândi acum în termen electorali, mi se pare că nu ne știm menirea. Campanie se face de când am intrat în primărie. Pot înțelege, nu știm dacă ne face bine sau rău, dar mă poate transforma și într-o victimă. Oamenii au și ei raționalitate, nu înghit ce livrează unii și alții. Funcția de primar de municipiu e cea mai complexă dintre toate funcțiile din România. Știam, mai mult sau mai puțin. Este cea mai stresantă funcție, știam ce urmează. Tot ce se spune despre mine e zgomot de fond, toate sunt petarde”, a spus Vergil Chițac.

Sunt oameni plătiți să livreze fake news-uri

Uitați toată chestiunea asta cu prietenul meu, președintele CJ. Această campanie și pe mine mă urmărea. Astea sunt produse jurnalistice, sunt de interes public? Haideți să definim interesul public. Au nevoie de școli oamenii, de iluminat, etc, în jurul acestor chestiuni trebuie să ne concentrăm. Un jurnalist de calitate vine, cere puncte de vedere, vede cum se execută proiectele. Îi aduce cuiva un grad celsius mai mult în apartamente ceea ce s-a întâmplat? Acești oameni... sunt plătiți, din punctul meu de vedere... Eu sunt aici să livrez rezultat, cartea de vizită a unui primar sunt rezultatele, restul este cancan. Nu mă cred victimă. Nu subestimați capacitatea mea de a lupta. Dar nici nu-mi irosesc energiile pentru fake news-uri”, a  mai  precizat edilul.

Chitac, despre campania agresiva impotriva sa: Sunt oameni platiti sa livreze fake news-uri in spatiul public. Video

Chițac: Mihai Lupu a fost provocat

Legat de incidentul în care a fost implicat Mihai Lupu, Chițac a precizat: ”Omul a avut o ieșire nervoasă, pentru care și-a cerut scuze. Părerea mea este că a și fost sfidat de polițistul local. El putea, arătând că locuiește acolo, să meargă acasă.  A fost sfidat și provocat și a reacționat așa. Dacă cineva își imaginează că Mihai Lupu o să rămână în istorie prin acest eveniment se înșală. Mihai Lupu o să rămână în istorie prin ceea ce va face. Mihai Lupu va rămâne în memoria noastră prin faptul că a reușit să finanțeze un spital nou în curtea spitalul județean, se va ocupa de lucru pe perioada acestui mandat și va continua următorul mandat.  Sunt oameni specializați să scormonească”, a conchis edilul.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
24422204626
5/49
82039243840
joker
37324517292