REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Chiţac, despre întreţinerea spaţiilor verzi: „Nu mai am de gând să plătesc servicii publice care se fac de mântuială!“

Chiţac, despre întreţinerea spaţiilor verzi: „Nu mai am de gând să plătesc servicii publice care se fac de mântuială!“

Replica API 7 noiembrie 2020 | 21:24 3677

Primarul Vergil Chiţac a avut o întâlnire, joi, 5 noiembrie, cu reprezentanții firmelor Sport Turism și Garden Shop care au în grijă de spațiile verzi din Constanţa.

Vergil Chiţac

„Astăzi, printre altele, am avut o întâlnire cu reprezentanții firmelor Sport Turism și Garden Shop... fostă Pomacost; cele care ar trebui să aibă grijă de spațiile verzi și așa puține pe care le avem.

I-am întrebat de ce arată orașul așa de trist și depresiv...cu iarba uscată și fără nici o floare. Răspunsul a fost că lipsește apa... că orașul nu are sistem de irigații. Așa o fi... nu am avut timp să verific, dar totuși, dacă nu e apă de ce nu renunțați la contract?

Eu nu mai am de gând să plătesc servicii publice care se fac de mântuială!“, a transmis edilul.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine! Asa le trebuie. Dar pt.a cosmetiza pomii si arbustii de pe langa blocuri nu iti trebuie apa, ci doar 1drujba, 1tractor cu remorca, 2-3 muncitori si...multa vointa de munca, dar pramatiile alea care sugeau bani de la bugetul primariei, s-au obisnuit sa se bata de muste ca niste mizerabili! Eu am facut cerere sa ne tunda pomii de pe langa bloc, mi-au raspuns in scris niste putori din primarie, ca "au fost verificati toti pomii si nu prezinta riscuri si pericol pt.trecatori sau masini", dar la furtuna din 3 August 2019, a nenorocit 1masina cu nr.de Iasi un copac putred. Nemernici!
0
0
Este foarte simplu , Domnule Primar! Reziliati aceste contracte vechi si paguboase . Faceti o noua licitatie pe internet. Poate o sa vina si o firma de la Bucuresti sau Brasov mai rentabila decat firmele sub acoperire ale Clanului Pastaie. Aveti grija ca astia care sunt acum taie intr-o veselie pomii din cartiere. Este posibil sa vanda lemnul.
0
0
rezolvate simplu si rapid Cautati oameni nu competenti,ci foarte competenti si cinstiti,iar ei vor face deratizarea paduchilor numiti pe pile sirelatii.Nu cunosc persoane competente ce doresc sa aiba in echipa prostovani cu pile,relatii si diplome cumparate.Nimic nu e greu daca se vrea schimbarea in bine,..pacat ca frumosul oras Constanta a fost distrus la nivel urbanistic,..f mult prost gust,nu parcuri,nu verdeata,...pacat,mare pacat
2
0
ca sa vrei primar trebuie sa fii ori sluga politica ori putintel nebun.vom vedea ca n-o sa se schimbe nimic,orasu asta trebuie evacuat,bombardat ca Hamburgul apoi reconstruit de la zero.cand tu ai bloc construit pe spatiu verde,la 1.5 m distanta de vechile blocuri si vile de cacat langa cocioabe,asta nu denota decat gradul de marlanie din societate.ca sa nu mai zic cum ati schilodit Mamaia si tot litoralul e pur si simplu odios ne miram ca sunt preferati bulgarii noroc cu pandemia ca altfel dadea makidonii faliment inca din Mai.adios parcuri cand ati construit abominatiile alea de maluri.
1
0
Ce este atat de greu dl.Chitac sa te uiti cui ii plateste primaria bani si pentru ce,dupa care sa vezi daca se pot economisi bani prin informatizare si reducerea birocratiei;nu stii cum se face?intreabal pe BOLOSAN sau E.BOC.Informatizare si atragerea de fonduri europene asta trebuie facut si la Constanta chiar daca primesti telefoane ca lovesti in diversi abonati la banul public sau sponsori de partid,pentru ca partidul te-a propus dar Constateni te-au voat,asta nu a inteles Fagadau si a fost dat afara de Constanteni nu de liberali,caci ca primar a lucrat pentru el si PDSR.
1
0
am tot timpul din lume , peste putin merg la aproximativ doi metrii!
0
2
...pai ar trebui sa va faceti timp, dl primar! De-asta ati fost ales, sa va faceti timp sa rezolvati problemele orasului. Si spatiil verzi ar trebui sa fie una dintre problemele critice ale orasului. Daca nu aveti timp, delegati aceasta sarcina sau mergeti acasa...
4
2
mai avem asa ceva?ati mutilat definitiv Constanta si tot litoralul de te simti ca in Mauritania vara te sufoci in praf fum de esapament si mizerie.Ceausescu e razbunat pe deplin,idiotii de dupa 1989 au distrus temeinic tot ce era bun si functiona.omul ala si-a iubit tara spre deosebire de ciocoii moderni care au distrus-o.
2
1
Nu uita domnule nou primar sa schimbi si sefii din primaria Constanta, sunt inerti rau de tot !
4
2
Lacul Tabacariei se revarsa in mare pe la Pescarie. De ce nu este folosita apa la udat spatiile verzi?
5
0
Cartierul Tomis 1 are sistem de irigatii pentru spatiile verzi ,a fost functional o perioada scurta de timp .Asteptam cu bucurie ziua cand vor functiona din nou si va multumim pentru aceasta initiativa.
3
1
Avem spatii verzi de tot rasul. Cele care au mai ramas neconstruite sub dominatia pesedista de 20 de ani. Puneti la treaba aceste firme sa aduca la un aspect placut micutele parcuri si sa le intretina corespunzator.
10
1
pana una alta tu ai luat muia. Chitac ti-a dat-o ! Iar eu iti dau cacatul la lins pesedeu imputit !!!
7
10
Bai neica nimeni, du -te ma si lasa-ne.Primarul pu..iii.Nici nu ai luat bine si ai inceput cu vaicarerile.Munceste si lasa vaicareala, daca ai vrut primar.Se vede de la o posta cat de inteligent esti...nu ai rezolvat nimic cu Polarisu.Te-ai mai si filmat.Te faci de ras bai retardule.Cine kkt a fost in stare sa dea votul unui mos expirat, ne meritam soarta.Va vad eu peste 4 ani constantenilor.O sa va luati multa MUIE.
10
15
...verificati toate contractele de inchiriere ale sediilor in care functioneaza servicii din Primarie si diverse Directii satelit ...
11
2
la primarie e nevoie de o armata de juristi specializati in administratie locala care sa ia la puricat toate contractele incheiate in ultimii 20 de ani si cele care nu mai sunt de actualitate sa fie anulate in instanta . cu discutii amicale primarul va primi mereu raspunsuri la misto si impertinente ca cel din articolul de mai sus . constanta nu are sistem de irigatii ....rasu plansu .
17
1
"Nu am de gand sa mai platesc...", ca n-ai mai platit pana acum...
11
3
pune ba tiganimea asistata la treaba!nu muncesc,nu primesc.fata tigancilempe bandaminfractori,bine hraniti de joi,ca sa ne dea in cap.Daca nu muncesc,toata noaptea fura si fac galagie.Pune tiganimea la munca!!!!
27
1
... care este in constructie pe spatiul verde pe Soseaua Mangaliei nr 61 ? Bloc de 8 etaje , fara spatiu de parcare , cu balcoanele deasupra trotuarului care a fost spart 15 m chiar in dreptul trecerii pt. pietoni iar politistul local Barbat de la Disciplina in Constructii se face ca ploua ? Ce interese sunt in primaria aia Domnule Primar Chitac ? Cetatenii d8n cartierul Abator chiar au ajuns bataia de joc a Politiei Locale Cta care nu vede zecile de betoniere si basculante fara taxa de Trama Stradala cum bantuie la acel bloc construit pe locul de joaca al copiilor nostri ? In ce tara traim ?
21
1
Poate ii opriti pe cei cu afacerile cu primaria, care au lucrat in primarie sa nu mai taie pomii in Constanta.Unde au taiat n-au plantat nimic.Cand ploua o ia pamantul la vale.La scara blocului au taiat un castan,dupa bunul plac al vecinilor ca le facea frunze si le murdarea masinile.Apoi au pus bolovani pe pamant in locul castanului.
13
3
afacerile lui Mazare si Porcusor C-tinescu merg de nu se poate, in continuare...
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212