REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Chiţac, despre verificările ISU de la Spitalul Municipal Constanţa: „Nu sunt motive de îngrijorare“

Chiţac, despre verificările ISU de la Spitalul Municipal Constanţa: „Nu sunt motive de îngrijorare“

Replica API 17 noiembrie 2020 | 19:59 1930

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a vorbit despre verificările ISU privind capacitatea de luptă cu focul și respectarea normelor de prevenire a incendiilor de la Spitalul Municipal Constanţa.

Vergil Chiţac

„Aseară am convenit cu domnul Silviu Coșa prefectul județului ca o echipă de la ISU să se deplaseze la spitalul municipal pentru a verifica capacitatea de luptă cu focul și respectarea normelor de prevenire a incendiilor. Lucrurile arată bine și nu sunt deloc motive de îngrijorare. Mâine va veni și o echipă de la ENEL pentru a verifica instalația electrică a întregului spital.

În altă ordine de idei, suntem în proces avansat de achiziție a încă unui rezervor de oxigen de 10.800 litri. Ne pregătim pentru iarnă în caz că vremea va fi rea și avem nevoie de rezerve. Aveți încredere!“, a transmis primarul.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Posibil sa nu fie in general motive cum opinati dar musai fecala GRASA CATALIN tre demiiis
2
1
Carpa de sters la cur a lui Comanescu
8
3
daca o persoana e internata cu forta din cauza covidului,si moare intoxicata,arsa in spital ,cine e raspunzator? Daca refuza internarea suporta consecintele,legea e lege,...
7
0
Capacitatea omului de a lupta cu focul este limitata,d -le primar si cu toate normele si dotarile de stingere a unui incendiu,nu poti prezice cand o instalatie, un aparat, sau un simplu fir cedeaza si un scurt circuit are loc intr-o secunda.Mai sunt in lumea asta si lucruri neprevazute. Dar daca omul potrivit e la locul potrivit poate scurta drumul spre nenorocire .
6
0
Ce traba ar avea ENELUL cu instalatia interioara a spitalului. Sa-i cheme pe toti smecherii care au tot modernizat la misto spitalul de ani de zile pe sume fabuloase!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272