REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Chiţac: „Nu ne putem permite aventuri politice care să ne întoarcă de unde am plecat“. Video

Chiţac: „Nu ne putem permite aventuri politice care să ne întoarcă de unde am plecat“. Video

A.F. 12 aprilie 2024 | 18:25 1360

În cursul zilei de vineri, 12 aprilie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța are loc evenimentul ,,Constanța proiectelor tale” prin care Partidul Național Liberal Constanța își lansează candidații pentru alegerile locale din acest an. Nicolae Ciucă, președintele PNL, şi ministrul Energiei, Sebastian Burduja, participă la eveniment. Prezent la eveniment, primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a declarat că mulţumeşte tuturor pentru încredere şi că împreună s-a obținut ceea ce credea pierdut: încrederea în Constanța

Chitac: „Nu ne putem permite aventuri politice care sa ne intoarca de unde am plecat“. VideoVergil Chiţac, primarul municipiului Constanţa

„Dragi constănțeni, stimați oameni, vă mulțumesc pentru încredere și pentru că vă preocupă prezentul. Vă mulțumesc pentru că împreună am obținut ceea ce credeam pierdut: încrederea în noi, încrederea în Constanța. Ne-am asumat o misiune în urmă cu 4 ani. Când mi-am asumat candidatura prima oară pentru Constanța, nu am crezut și nu am știut că boala cuprinde orașul nostru. Boala cuprindea tot ceea ce puteam vedea cu ochii: parcuri, străzi, spitale, dar și ce nu puteam vedea cu ochiul liber: lipsa investiţiilor și lipsa proiectelor majore. Ne-am asumat drumul liberal al proiectelor mari. Intervențiile au fost dure, iar această terapie este șocantă pentru mulți și foarte nesuferită pentru confortul cetăților. Adevărul este unul singur și se vede cu ochiul liber“, a transmis primarul Constanţei, Vergil Chiţac.

„Rezultatele sunt spectaculoase, numărul de intervenții este mic, prețul gigacaloriei a putut fi micșorat. În curând pornim lucrările pentru construirea noului CET, tot cu bani europeni. Construim 2 spitale noi. În plus, consolidăm spitalul clinic de boli infecțioase. Am cheltuit în 3 ani de mandat 120 de milioane de euro. Avem anul acesta cel mai mare buget de investiții, de aproape 200 de milioane de euro. Modernizăm grădinițele și liceele din Constanța, zeci de exemple în tot orașul. Am resistematizat tot orașul, construim parcări, avem 5 proiecte. Aceste câteva minute sunt puține pentru a spune toate proiectele. Nu am spus nimic de stațiile și autobuzele, de proiectele de cultură, nu am spus nimic de spațiile verzi, reabilităm mai multe parcuri, ne apucăm săptămâna viitoare de parcul de la Ștefănița Vodă. Toate proiectele sunt ale cetățenilor, nu ale mele. Împreună am pus bazele unui nou tip de administrație locală. Aș dori să le mulțumesc colegilor din primăria Constanța pe care majoritatea i-am găsit acolo. Conducerea se exercită și prin exemplul personal. Am hotărât să candidez pentru un al doilea mandat pentru că marile proiecte necesită timp. Îi felicit pe toți colegii liberali. Echipa liberală a demonstrat un mod nou de a face administrație la Constanța. Mulțumesc domnului Ciucă, ministrului Sebastian Burduja, domnului Huţucă și echipei domniei sale care muncește zi de zi pentru proiectele de dezvoltare ale Constanței. Cel mai mult le mulțumesc cetățenilor pentru optimismul cu care au primit proiectul liberal. Așadar, continuăm proiectele bune începute în Constanța, în oraș, dar și în județ.  Ne așteaptă o campanie furtunoasă. Nu ne putem permite aventuri politice care să ne întoarcă de unde am plecat. Mulțumesc pentru încredere! Trăiască România și Constanța! Am onoarea să vă salut!“, a adăugat primarul Vergil Chiţac.

Video:

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-ati văzut cumva pe Zdreanta?
2
0
noi nu mai avem incredere in tine(o spunem civilizat). de-a dreptul, mai du-te dracului!
5
0
Mai invata si tu ce inseamna resistematizare!!! Doar ai inlocuit asfaltul, pavelele vechi cu altele si mai kitschoase, stalpi de iluminat amplasati in fata semaforului, marcaje rutiere trasate ca p.....l boului, trotuare neliniate etc. Aceeasi imagine dezolanta. Si dezastrul va continua pt ca vei ramane primar in continuare gratie PSD
4
1
Vergile nu înțelegi nimic nu ești bun ptr primar să-ți intre bine în cap ai păcălit pe toți votanții clar chiar nu pricepi poate l‐a Eforie reușești dar nu cred
8
0
Era bine de unde am pkecat. Ai facut varza tot, facem km ca tampitii in trafic si tu stai cu curu in scaun si te crezi destept. Ce cezi, nu esti deloc, nici tu, nici gasca ta.
12
0
Wc, ne va lua zeci de ani sa uitam nenorocirile pe care le-ai facut tu in oras. Noi, constantenii, speram sa isi revina orasul dupa eroarea de 4 ani numita wc hitac.
13
0
Ce mă? Boala? Boala ai tu in cap, wc ule. Ai distrus tot orasul! Si mai vrei inca 4 ani sa l distrugi? Ajunge! Ai cheltuit 150 de milioane! Para ndaratu era 10%, dar zic unii ca a urcat la 20%. Si zici ca mai sunt de cheltuit 200 de milioane. CONSTANTENI, LA 10-20% COMISION PENTRU CINE ACORDA CONTRCTELE, INTELEGETI DE CE HABARNISTUL ASTA VREA SA NE MAI CHINUIE INCA 4 ANI? Au vopsit total pistele de biciclete pe Tomis, la Capitol- Spit judetean. De ce? Schimba indicatoarele rutiere pe care le au instalat acum cateva luni. Nu le pun pe stalpii de iluminat ci pe țevi, la juma de metru de stalpii de iluminat. De ce? In afara de clientii lui cu care fura, maxim puturosii din primarie, daca il mai voteaza cineva, chiar ne meritam soarta. TINETI CONT, DACA IL VOTATI, SI VOI TOT PE STRAZILE CU GROPI VETI MERGE, DACS STATI PE LAPUSNEANU, IOC PARCARE. PRAF VA FI ANI DE ZILE PE SOVEJA SI DEZROBIRII, DUPA SANTURILE DE 2 ANI NEASTUPATE. PARC LA GALERIILE SOVEJA, UNDE E, DUPA 3 ANI?
18
0
veti obtine ce au primit toti tradatorii din istorie. SUCCESURI!!!!!
18
0
Nu inteleg ce a obtinut smenarul asta? Increderea in ei ? Ca nu i au prins politia ? Increderea in Constanta ca ce? Ca a mai gasit ceva de praduit?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272