REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Chițac: Povara recunoștinței sau cum își recompensează Făgădău clientela din bani publici

Chițac: Povara recunoștinței sau cum își recompensează Făgădău clientela din bani publici

Replica API 19 octombrie 2020 | 16:40 1837

Decebal Făgădău are zilele numărate la Primăria Constanța. Până va pleca definitiv pentru a-i face loc primarului ales, Vergil Chițac, Făgădău încearcă să termine unele treburi... urgente. Aspect constatat și de Chițac.

”Cu bagajele deja cărate din Primărie, Decebal Făgădau și-a făcut timp, marți 13 octombrie să urce pe SICAP (platforma de achiziții publice), mai multe anunțuri de achiziție de servicii de consultanță, care vor fi atribuite fără licitație în limita sumei de 130.000 de lei. Unul din exemple îl găsiți în foto. În plus, ca să se asigure că nu-i încurc socotelile, a fixat termenul limită de depunere a ofertelor pe 19, 20 sau 22 octombrie!”, a transmis edilul ales al Constanței.

Despre ce este vorba!

Concret, licitația la care face Chițac referire vizează contractarea Serviciului de evaluare şi reevaluare a bunurilor mobile şi imobile care au fost inventariate fără valoare de inventar sau urmează a fi inventariate în domeniul public/privat al municipiului Constanța având în vedere prevederile Legii contabilității nr.82/1991, republicată, cu modificările și completările ulterioare

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule Chitac noi te vedem ca un luptator de temut si suntem convinsi ca veti face ordine in primaria Constanta si in tot municipiul Constanta. Succes.
1
1
Chitac si dupa ce a castigat a ramas tot un om conflictual, cred ca asa va fi tot mandatul.
2
1
Chitac ai inceput prost, vei continua si mai prost si vei sfarsi in tomberon. Esti un wc umblator
3
5
Cand Ovidiu Brailoiu a pierdut alegerile la Eforie, si-a strans lucrurile si a plecat la 3-4 zile dupa alegeri. A avut bunul simt sa nu mai semneze sau sa initieze nimic. Nu e si cazul personajului nostru. MIC, de la statura pana la orice. OAMENI MICI, LUCRURI MICI.
2
4
Vino in primarie si arata ce poti. Incepe cu eliminarea personalului de prisos.
5
2
Toti "desteptii" anonimi dau sfaturi aici. Lasa-l ca stie el ce face, .Asta e problema natiei noastre... suntem destepti rau. Dam pe dinafara. Asa te cheama? Chitac? Ai vrea tu.
4
5
Renunta la discursul asta cu genul "mare furacios", "greaua mostenire" etc. In calitate de primar, stii foarte bine ca deciziile se iau impreuna cu consiliul local. Ar trebui sa vb despre ce planuri ai tu, ce o sa faci. Tine-o tot asa cu retorica asta si o sa stai primar doar 4 ani iar PNLul o sa dispara din Constanta.
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212