REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CHIȚAC: UITAȚI ce greu e să REPARI ceva făcut ANAPODA

CHIȚAC: UITAȚI ce greu e să REPARI ceva făcut ANAPODA

Replica API 17 ianuarie 2021 | 22:11 3996

Primarul Vergil Chițac s-a întâlnit cu cetățenii din Palazu Mare pentru a găsi soluții în vederea reactualizării domeniului public. S-a construit în zonă fără să se țină cont de aliniamente.

„Părți importante rezidențiale din cartierele Palazu Mare sau Compozitorilor și mai sunt și altele au străzi desfundate. Oameni care au cheltuit o mulțime de bani și și-au construit case frumoase, când ies din ele intră în Evul Mediu...în noroaie până la gleznă.

Au fost emise Autorizații de Construcție fără să se țină cont că pe acolo trebuie să treacă drumuri, fără să fie trasat un aliniament. Practic domeniul public care ar trebui să fie strada și trotuarele au acum forme geometrice complet neregulate. Nicidecum nu se poate construi drum pe acolo...nu se respectă nici o regulă.

Ieri (sâmbătă, n.r.) i-am convocat la sediul primăriei pe cetățenii din zona Palazu Mare, străzile: Păpădiei, Salviei, Rozelor și Socului și le-am arătat variante de străzi în scheme, trasate după principiul ca pierderile să fie minime. Cei mai mulți dintre ei au acceptat să cedeze suprafețe din propriul teren. Dacă vor accepta toți, va trebui ca ulterior să fie întocmite acte notariale, să fie refăcute documentațiile cadastrale, să fie reactualizat domeniul public cu noile suprafețe, să fie recalculate impozitele pentru noile suprafețe. În paralel vom trece la acțiunea de construire a străzilor...carosabil, trotuare, borduri. Dacă sunt cetățeni care nu vor atunci va mai trece timp pentru a le expropria suprafețele de teren pentru cauză de utilitate publică.

Uitați ce greu e să repari ceva făcut anapoda? Înțelegeți de ce nu o să semnez Autorizații de Construcție în zone fără drumuri și utilități? De asta!“, a transmis primarul Constanței.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Catre Amicul :Mokanes.Ro Multa Muie sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta Bai Maimutoi Tolomac si Capsoman si Zebzec oricum sunt suparat pe Prostul asta de Vergil Chitac primarul Constantei al Ciumei Galbene de PNL-isti Ca nu intentioneaza sa Aduca Autobuze Electrice!!Aha daca mai traia Tovarasul Ceausescu in prezent si Vedea Dezastru Constantei Condusi de Postacii Vergil Chitac Primarul Constantei si Sluga lui Silviu Cosa ordonea asasinarea lor
0
0
Ma ti care dai MUIE la astia PENELE-prele astea galbene DA II SUGI BYKINII GALBENI A LU SHOSHOAKA CAND E PA CICLU!!!
1
0
Platim taxe zona zero, Fagadau a facut strazile principale si ale acolitilor lui, ca rupeam masinile in ele dar restul strazilor au ramas ca dupa razboi si platim taxe de zona zero, s-au urcat cu blocurile pe no, cartier de case plin de blocuri ilegale, sa infunde puscaria mafia lui Babu si toti cei care au semnat aceste autorizatii
2
1
Dar ca platim de zeci de ani impozite si taxe catre Primarie cu toate ca nu beneficiem de drumuri asfaltate in Palazu Mare, este in regula,nu?
2
0
Chitac cat de prost esti tu! Dar cat sunt aia care te.au votat de au putut sa creada minciunile tale.
4
1
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
4
4
Domnul Chitac ne spune sa nu ne mai grabim cand facem investitii, sa asteptam profesionistii de la primarie sa faca drumuri si utilitati si apoi sa construiasca oamenii. Adica niciodata. Dumnealui stie cum se administreaza si se dezvolta un patrimoniu public, uitati-va la baza Academiei cum arata... ca dupa razboi!
8
1
De cand a venit in primrie doar se plange si arata cu degetul , nimic concret , si uite asa trec 4 ani...degeaba !
11
4
nu e greu sa repari macar doua trei strazi acolo, restul lucrurilor prost facute raman la cei ce vor venii ca sa promita si ei ceva!
7
1
Bai primarule,cineva a scris despre tine ca ai fost profesor universitar si general in marina Romana deci se presupune ca prost nu esti,pai daca este asa cum poti tu sa le povesti Constantenilor in general dar mai ales acelora care locuiesc in locurile alea cat este de munca acolo pentru ca sa se rezolve ce a lasat in urma infractorul de Fagadau si echipa lui?,sau cand ai pronis inainte de alegeri ca rezolvi si probemele astea nu stiai ce promisiuni faci si abia acum ai aflat cum sta treaba cu adevarat?.
8
4
Ce treaba ai tu la Palazu Mare?
3
4
dupa limbaj, iti spun eu sigur ca nu il cheama Babu, e din alianta si il cheama ori Turita, Madalin Cristea, Cacargeanu sau Caragheorghe. Asta e limbajul useristilor. Acum tipa pe facebook ca vor conducerea anr si ceronav si lovest public cele 2 institutii. Primaria o lovesc oricum, n a iesit guru lor stelian cu mafiotul Dusu sponsorul.
3
5
Hao ca ai inceput si tu cu greaua mostenire. Hai ca e fumata deja!!!
10
3
Fagabou? El a construit? A demolat poate, a dat autorizatii pt a desfiinta spatiul verde
16
4
Muye Fagabou muye psd. Muye Babu Bravos Chitac.
9
11
esti un zero barat ,nu esti in stare sa zugravesti ce a construit Fagadau...mars!
13
24
Nu mai aveti de unde fura? La munca cu voi.
9
7
Ba razvane ! Te chiama cumva babu ? Va-ti batut joc de orasul, nu numai de palazu mare. Nu ati facut altceva decit sa va imbuibati din spagi ptr autorizatii si din banii publici, ati continuat sa faceti aceleasi minarii ca si mazare. V-ati crezut inteligenti, da nu sinteti decit niste badarani infumurat si voi stiti ca o sa ajungeti acolo unde va este locul. Linga mazare.
20
3
Ne am luat teapa cu PNL.. cine i-o mai vota pe astia. Sunt mai rai ca pesede. Nu ma asteptam
13
22
Esti un bulangiu , distrugi orasul
16
23
Cu parere de rau domnule amiral dar se pare ca v-ati inscris in cursa pentru titlul de cel mai slab primar. Constatarile si lamentatile dvs nu ne scot din noroaiele in care inotam zilnic
38
17
Ce mortii ma-ti repari tu ma animalule? Poate iti repari gaura din chiloti ca altceva nu repari. Mai du-te-n mortii ma-ti de gunoi nenorocit ce esti, pacientul 0 in cta. Esti o rusine pt omenire jigodie! MUIE PNL
21
37
Va rugam invitati si locuitorii din Sahia Spicului Alunului Platanului si Ghindei Platesc impozit ca fiecare locuitor si se zbat in mocirla
16
3
ba. hitac,lasa dreq cetatenii si da afara trintorii si hotii lui mazare,care te fac pe la spate,fraiere.Taie contractele grase cu primaria,taie.le banii hotilor si smenarilor!now!
26
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920