REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CHIȚAC vrea un SPECIALIST la CONDUCEREA CT BUS!

CHIȚAC vrea un SPECIALIST la CONDUCEREA CT BUS!

Replica API 7 mai 2021 | 00:19 4800

În ultima perioadă, au avut loc mai multe schimbări în conducerea CT BUS. Mai întâi, Bogdan Niță, care era și directorul societății, și-a dat demisia din funcția de membru în CA al CT BUS, după care și-a dat demisia și din funcția de conducere. Așa că, de la jumătatea lunii aprilie, societatea nu are director. Cine îi va lua locul și când se va produce minunea? Vergil Chițac, primarul Constanței, spune că, deocamdată, nu s-a decis numele, însă numirea trebuie să se producă cât mai repede.

Edilul Constanței spune că CT BUS trebuie reorganizată din temelii. Asta nu înseamnă că vor fi dați oameni afară. ”Am ținut morțiș și cei din majoritate au mers pe linia asta să punem specialiști în CA. Acum, trebuie restructurată întreaga activitate. A fost efectuat un audit tehnico economic, despre cum s-au făcut cheltuielile, nu un audit manageriat. Este gata, urmează să-l facem public. La conducere vreau un specialist, un om bun care să aibă experiența în management, sa priceapă, pentru că este companie importantă, mare. Trebuie numit cât mai repede”, a declarat, pentru Replica, Chițac. Propunerea și numirea o va face Consiliul de Administrație. Întrebat dacă există posibilitatea ca unul dintre foștii directori să preia funcția, Chițac a declarat că este exclus.

Potrivit unor surse, la finalul acestei săptămâni urmează să aibă loc o întâlnire a coaliției. Pe ordinea de zi se află și propunerea pentru noul șef al CT BUS, propunere pe care o va face USR.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te ia dracu cand te-am votat criminalule.Bestie umana.
1
3
Gogu de la frizerie
1
1
La toate firmele de stat aveti cei mai mari golani,hoti in functie. urmeaza unul si la ct bus
18
1
Asta care te semnezi CULTURA,de ce nu postezi cu numele tau sa stie si persoana pe care o musti care este prietenul ca pe dusmani ii cunoaste? Iar cu taiatul biletelor ai cam luat-o prin fasole si te -ai facut de keke doar daca nu cumva esti ofticat ca biletele erau ale tale,ori amenzi ori ce aveai de plata!
3
8
Traducere, femeia barbat, Ovanesian, vrea un specialist la ct bus. Senilul asta nici nu stie pe ce lume traieste. MWE P N L !
13
5
Ovideni iar v am dat la cioc cu 22
9
1
Si noi vrem un specialist la directia de cultura si dumneata ai pus-o pe PSD,ista de Mihaela Popescu care taia bilete la spit. Asa ca..sa lasam ipocrizia.
12
2
Pai si Dugaiasu din CA e specialist? In ce?
12
1
Bravo Virgil ,tineo tot asa, au inebunit clientelea PSD
9
19
Vergil eu il propun pe tactu sa ocupe functia. Sa fiti in familie. Familia mafiota care suge Constanta
27
7
Daca se doreste un specialis trebuia sa ramina Nita.Daca se doreste o sluga politica ii cel ce va urma uns.
18
8
Daca este asa cum spui inseamna ca fosta conducere era buna de puscarie iar Chitac le-a aratat actele dupa care i-a intrebat:"va dati voi singuri demisia sau trimit eu actele mai departe".
11
7
il pune pe fina su director, acum e doar in consiliul de administratie
24
5
face joc dublu. Se intelege perfect cu gasca Mazare. Inca patru ani pierduti...
19
12
Ca ieri ai fost la Neptun sa te testeze de Covid? Tu si toti primarii PNL din judet. Pentru ca va intalneati cu Dulapul Sasesc care, desi s-a vaccinat cu spectatori, tot se teme sa nu se infecteze.
28
7
Alooo!!! Pentru toata savana crescuta in oras tot un SPECIALIST va trebuie sa o tunda???
37
6
Esti o rusine pentru acest oras. Ne'ai adus in situatia de a-l regreta pe Fagadau.
52
10
Care specialist pnl? Nu cititi articolul ca USR va alege? La Ratc sau ctbus chiar e nevoie de expert nu de un nene cu pile.
30
12
Este clar , praful se va alege !
44
8
Ati omis sa scrieti ca vrea un specialist....de la partid... M-am lamurit ai cu PNL-istii astia, altii care vor sa roada ciolanul
48
7
ca pute PNL de specialisti.. e campanie de epurare la nivel national ca sa poata da drumul la treaba "bine facuta" cum vrea carnatzarul werner
44
11
De ce nu spui tomberonule ca ai obligat fosta conducere sa isi dea demisia? Gunoi de om ce esti , esti un hot si un las , la academie la fel cereai 100 euro pe examen
49
17
De ce nu spui tomberonule ca ai obligat fosta conducere sa isi dea demisia? Gunoi de om ce esti , esti un hot si un las , la academie la fel cereai 100 euro pe examen
59
20

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218