REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Chițac: Vrem să luăm plaja Modern în administrare! Video

Chițac: Vrem să luăm plaja Modern în administrare! Video

Mirela PASCAL 9 octombrie 2022 | 00:00 4598

Primăria Constanța ar putea avea sector de plajă, începând de anul viitor. Primarul Vergil Chițac a decarat, pentru Replica, că va purta o discuție cu reprezentanții ABADL pentru a afla dacă operatorii care au în concesiune sectoare de plajă la Modern termină contractul în sezonul următor.  

Prețurile exorbitante practicate de operatorii de plaje au speriat turiștii sezonul trecut, acesta fiind și motivul pentru care stațiunile au fost goale, spre deosebre de alți ani. Primăria Constanța se va mobiliza, astfel încât, dacă este cu putință, la anul să ia în administrare plaja Modern, în cadrul unei licitații. ”E o idee să luăm plajele în administare, dar nu o putem face decât prin licitație. Apele Române au concesionat plajele și, în funcție de contractele care le au în derulare, când ajung la maturitate, se licitează. Putem să ne prezentăm și noi, ca orice agent economic, și o licităm. Analizăm varianta aceasta, în special pentru plaja Modern. Să  zicem că poate fi o plajă municipală. Nu o subînchiriem, o luăm să o exploatăm ca orice privat, va fi pentru constănțeni”, a declarat, pentru Replica, primarul Vergil Chiațc.

Primăria va face concurență neloială privaților

Acesta a mai precizat că este foarte probabil să facă concurență neloială, întrucât va avea prețuri cu mult mai  mici față de privați.

Probabil vom face concurență neoială și vom pune prețuri mai mici, pentru că trebuie să ne gândim și la cei cu dare de mână, și la cei care nu-și permit. Plajele trebuie să fie a tuturor, toată lumea trebuie să-și permită să meargă la plajă.Nu știu dacă se poate de la anul, o să mă interesez la Apele Române să vedem dacă cei care au închiriat termină contractele”, a conchis edilul.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU TE MAI GINDI LA UN NOU MANDAT. NU IL VEI MAI OPTINE GARANTEZ. LASA MINTEA SA SE HODINEADCA. DORMI POATE ASA STRICI MAI PUTIN.
2
0
Asta, Da, primar !
2
2
Mai dar tu nu ti-ai pus ochelarii acele santuri fac parte dintr-un proiect de reabilitare conducte de termoficare si conducte furnizare apă dar este prea greu sa intelegi ca prin acestă initiativă dl.Primar a facut un mare bine cetătenilor pentru inca cel putin 4o de ani .Sa gandesti civic e greu ,voi v-ati invatat sa aveti vile dar fara canalizari pt că voua va este greu sa va duceti gunoiul la ghena ,il lasati in fața vecinului si vreti să intelegeți lucruri mari ,lucruri nobile.
2
0
Pupatorii de masini sunt suparati ca se fac puste ptr biciclete si autobuze . Masinile 2,3,,4 de apartament nu au ce cauta pe trotuar .Bicicletele nu sunt pentru saraci cum cred pupatorii de bmw sh .
4
1
nu-l iei si pe colegul meu Omocea ca tare prostut mai este si in plus nu se spala si pute rau a transpiratie
2
1
Cati mazarichi si fagaboi comentaci, de-abia asteapta sa puna iar mana pe ciolan si sa fure si sa mai dea si la fraieri cate o fasole in parc, un pui expirat
3
2
Ma tu cred ca nu ti ai luat pastilele. Unde naiba vezi tu ca face ceva, a spart tot orasul, mi am rupt masina prin gropile chitacului si cam atat. Apare ca o floare si spune ca e vina constructorului iar el pozeaza in victima. E doar un incompetent care s a inconjurat de ovanesieni, apropo sa stii ca ovanesian a fost adaugat in dex.
6
4
Nimic nu va multumeste, oameni ranchiunosi. Avem un primar care chiar face ceva si nici asta nu va multumeste. Sunteti barfitori si sunt sigur ca viata voastra este la fel de rea pe cat sunteti de rai. Altfle nu-mi explic rautatea asta a voastra, cat si lipsa de recunostinta.
4
7
Jos labele, chitcane, pregateste-te de Poarta Alba. S-au aflat multe in ultima vreme.
8
2
Vreți sa faceti sensuri giratorii ,treceri de pietoni la fiecare 50m pe plaja sa mai deschideți alt șantier pentru imobilitate urbana ?
5
1
daca iese figura ,e clar o sa dea plaja toata ungurului viclean care nu respecta legea linistii publice si e clar caz penal
3
0
Daca si plaja intra pe mana lui Chitac va arata . . . la fel ca orasul. Jos labele de pe plaja ovanesienilor.
6
5
Felicitari dle Primar .Comstanta pare mai infloritoare ,in foarte putin timp ati realizat lucruri mărete de care se vor bucura generatii de cetateni ai Mun.Constantei . Cei care iși văd doar scopul propriu sigur ca vorbesc urât si nu văd nimic .Mult respect
8
14
Multi se intreaba ce l-a apucat pe bosorog. Va dau un singur nume iedi chereji, cautati voi restul si va prindeti care e treaba
12
3
Foarte bine . CHITAC e cel mai bun primar.
6
22
Dna constanta s a sesizat la studiul de la piete prin care se dorea înstrăinarea pietelor pe nimic ????? de ce nu le faceți din bugetul local ?? Sunt alte interese ??? Alo DNA !!!
11
1
Domnule primar cu tot respectul rezolvați cu piețele constantei asa cum A-ți promis în campanie nule dați lăsați machidonii cu bani sau alții Suntem singurul oraș fără piete aranjate și civilizate ,avem preturi mai mari ca în București, luați măsuri
10
2
Omul e paralel cu existenta reala. Concurenta neloiala se refera la jmecherii nu la preturi mai mici. Preturile mai mici sunt produsul economiei de piata si in cazul dat decizia de a limita pretul la nivelul costurilor pentru a rezulta un efect pentru binele public. De fapt discursul pregateste terenul pentru ca preturile sa fie la fel sub pretextul ca sa nu faca concurenta neloiala. O mangla se pune la cale.
11
1
Si sa dam noi contracte cui vrea muschiul nostru.Pulimea tot plateste
10
0
adica deranjeaza ca trece in administrarea primariei? care e problema? sa vina oameni ca Picu sa si faca monopol pe plaja din cta? asa e normal? asa ati vazut in afara hashtagistilor?
5
4
Ce viseaza mos Teaca asta?cind vreodata mai iese anomalia asta genetica primar?
8
1
Cum este domnule primar, pe la Ct Bus cu functiile date politic la toti incompetenti care habar nu au de nimic,nu sunt in stare sa aduca profit societati sa creeze minimul necesar intretineri flotei ati fost cumva sa vedeti ce se intimpla la CT BUS
10
0
De senil nenorocit ce esti! Sper din suflet sa mori in chinuri
7
8
Se termina si cu Plaja Modern. Pe ce pune mana mosul din Primarie inseamna distrugere clara. O sa fim unici in lume: singurul oras de la mare fara acces la plaja.
14
13
F bine gândit. Orice primarie după litoral unde sunt sectoare de plaja,să participe la licitație,și sa concesioneze sectoare de plaja, practicând preturi mici.fara șezlonguri.. ..pentru orice localnic sau constănțean Asa sa faceți dnu Chitac
15
2
Sunt multe sectoare de plaja care se vor scoate la licitație.. Participa la licitație,și concesionează plaja,și pune preturi mici ,ceva modic,să omori machidoni împuțiți si jegosi,să se spanzure,zdrențele orașului,și ei și nevestele lor,și fetele lor..c*r..le orașului au ajuns
12
2
Jumate'la el, jumate'la fetele de la organizare evenimente!
8
0
Pe Rusu?alta idee pe care ti a bagat o in cap dobitocul de Rusu. Te a condus Felicia 2 ani acum a preluat fraiele Rusu. Du te n plm cu ideile tale de primar extraterestru.
13
2
Voi nu sunteti in stare sa administrati orasul si vreti plaja? Niste incompetenti notorii
24
5
Vreau sa iti iau familia in administrare! Sa ma pis pe mormantul ma-ti de oligofren nenorocit ce esti ! MWWWWWEEEEE PNL MWWWWWEEEEEEE CHITAC !!!
17
4
Sa vi la mare saula munte in Romania pentru ce ? Cand afara Turcia,Grecia,Bulgaria,Spania,Italia,etc. aproape la jumate. Va spun eu de ce au crescut preturile asa de mult,si de ce nu au fost turisti. In primul rand datorita ticetelor care se dau celor care lucreaza la stat In al doilea rand taxelor si inpozitelor si cerintele care se impun socetatilor In al treilea rand taxei de parcare care a fodt de 100ron pe zi.Argumentul acela ca sa fie ca afara o imbecilitate cand si romani vor avea aceleasi slarii este ok cu pretul parcarii,dar nu cere bani pe niste dungi. Sau poate asta a fost scopul sa luati voi plajele?
16
4
vrei s distrugi si pe asata cum ai facut cu mamaia ? ce beneficii aduci ptr populatie...faci santier, cum e toata constanta, si nimic terminat, stai la pensie cu mepotii daca ai ..
25
0
La anu ne expira contractul
14
0
plajele i au speriat pe turisti sau pretul parcarii zilnice? 100lei / zi locul de parcare? ati fi venit la mare la asemenea preturi nesimtite?
35
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212