REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Chris Noth, înlăturat din finalul 'And Just Like That' după acuzaţiile de agresiune sexuală

Chris Noth, înlăturat din finalul 'And Just Like That' după acuzaţiile de agresiune sexuală

Replica API 8 ianuarie 2022 | 00:00 831

Actorul Chris Noth a fost înlăturat din episodul final al serialului „And Just Like That” (HBO Max), continuare a „Sex and the City”, după acuzaţii de agresiune sexuală formulate la adresa lui, potrivit Variety, informează news.ro, citată de stiripesurse.ro.

Chris Noth

Ultimul episod al serialului va avea premiera pe 3 februarie.

Personajul lui Noth, Mr. Big, a murit la finalul primului episod, din cauza unui atac de cord. El trebuia să reapară în ultimul episod, într-o secvenţă imaginată de Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker, când se afla pe Pont des Arts din Paris pentru a-i împrăştia cenuşa.

HBO Max nu a comentat. Potrivit unor informaţii, echipa creativă a „And Just Like That” a decis că filmările cu Noth pentru final nu sunt suficient de importante din punct de vedere narativ pentru a rămâne în montaj.

În ultimele săptămâni, mai multe femei l-au acuzat pe Noth de agresiune sexuală. Noth a negat acuzaţiile făcute de primele două femei, numindu-le „categoric false”. El a spus că întâlnirile cu cele două şi relaţiile dintre ei au fost consimţite.

În urma învinuirilor aduse, CBS l-a concediat din serialul „The Equalizer”, iar A3 Artists Agency a anunţat că nu îl va mai reprezenta pe actor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DAR PE TOATE HANDICAPATELE CARE-SI ADUC AMINTE DUPA DOUAZECI DE ANI, UITAND DE CAT AU BENEFICIAT DUPA ASA NUMITA AGRESIUNE SEXUALA, LE ANCHETEAZA CINEVA?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272