REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Chris Rock, despre incidentul de la Oscar: „Până nu voi fi plătit, nu voi spune nimic“

Chris Rock, despre incidentul de la Oscar: „Până nu voi fi plătit, nu voi spune nimic“

Replica API 12 aprilie 2022 | 13:13 475

Un incident care încă este în centrul atenției întregii lumi s-a petrecut la Gala Premiilor Oscar de anul acesta. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock. Comediantul a declarat că nu comentează subiectul până nu va fi plătit.

Chris Rock

Comediantul Chris Rock a spus că nu va vorbi despre controversata palmă de la Oscar până nu va fi plătit, conform insider.com, citat de click.ro.

"Sunt în regulă, am un întreg spectacol și nu vorbesc despre asta până nu voi fi plătit. Viața este bună. Mi-am recăpătat auzul", a spus Rock în cadrul unui spectacolul de-al său.

Replica lui Chris Rock

În timp ce era pe scenă pentru a prezenta un premiu în cadrul celei de-a 94-a ediții a premiilor Oscar, Chris Rock a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith.

„Jada, te iubesc, „GI Jane 2”, abia aștept să-l văd”, a spus Rock, referindu-se la faptul că aceasta a trebuit să se tundă la chelie.

Will Smith s-a urcat pe scenă și l-a plesnit pe Rock chiar în timpul transmisiunii live. Publicul a rămas șocat, la fel și telespectatorii.

Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru "Cel mai bun actor"

Smith a câștigat, mai tarziu, premiul pentru cel mai bun actor. Acesta a profitat de ocazie să-și ceară scuze Academiei, în timpul discursului său. De asemenea, i-a cerut scuze și comediantului printr-o postare pe Instagram.

„Glumele despre mine fac parte din profesia mea, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult de suportat și am reacționat emoțional. Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris”, a spus Smith.

Jada Pinkett Smith suferă de alopecie, o boală autoimună care provoacă căderea părului.

Sancțiuni împotriva lui will Smith

Vineri, Academia de Arte și Științe Cinematografice a anunțat că actorul va fi exclus de la toate evenimentele Academiei, inclusiv de la Oscar, timp de 10 ani pentru acțiunile sale. Actorul a anunțat că este de acord, potrivit unei declarații transmise către CNN.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272