REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Chris Rock, în vacanță, cu noua iubită, în Croația

Chris Rock, în vacanță, cu noua iubită, în Croația

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 690

Chris Rock revine! Și nu oricum, ci la brațul unei noi iubite, actrița americană Lake Bell, cei doi fiind văzuți în timpul unei vacanțe romantice, în Europa, transmite TMZ. Chris Rock, 57 de ani, a devenit foarte discret după incidentul neplăcut în care a fost implicat, în luna martie a acestui an.

Vacanță europeană, în Croația

În cadrul galei premiilor Oscar, actorul a glumit pe seama faptului că Jada Pinkett Smith era tunsă la zero, moment în care soțul acesteia, Will Smith, a urcat pe scenă și l-a pocnit, citează click.ro.

De altfel, ambii actori au preferat să intre într-un con de umbră, pentru a nu da amploare incidentului. Chris Rock pare să nu mai fie interesat de ceea ce s-a întâmplat în trecutul apropiat, fiind interesat de construirea unui viitor liniștit.

Tocmai de aceea, probabil, la brațul noii sale iubite, în vârstă de 43 de ani, Chris Rock a ales ca destinație de vacanță Coasta Dalmată, din Croația. Cuplul a fost zărit pe faleza pitorescului orășel Trogir, citează click.ro.

Nu se știe dacă cei doi au ajuns în orașul european doar pentru a petrece o vacanță liniștită sau în scop profesional. Chris Rock și Lake Bell au mai fost văzuți, în America, însă niciodată atât de apropiați, la acea vreme existând bănuiala că cei doi sunt implicați într-un posibil proiect.

Fratele lui Chris a confirmat relația

Jurnaliștii de la TMZ l-au întâlnit la aeroportul din Los Angeles pe Tony, fratele lui Chris Rock. Acesta le-a declarat, în glumă, faptul că e fericit că în sfârșit viața amoroasă a fratelui său e cea mai nouă bârfă.

Acesta a mai spus că fratele său încă nu i-a făcut cunoștință cu noua iubită, el fiind nerăbdător să o cunoască pe Lake Bell.

Atât ea, cât și Chris au mai fost căsătoriți, ambii actori având copii din relațiile anterioare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272