REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Chris Rock, invitat să prezinte Gala Oscar în anul 2023. Răspunsul dur al comediantului

Chris Rock, invitat să prezinte Gala Oscar în anul 2023. Răspunsul dur al comediantului

Replica API 1 septembrie 2022 | 00:00 781

Chris Rock a susținut recent un spectacol de stand-up în Phoenix, Statele Unite ale Americii. Actorul a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe cei prezenți. Chris a fost invitat să prezinte din nou decernarea Premiilor Oscar anul viitor, deși anul acesta a fost protagonistul unui eveniment neplăcut care i-a lăsat un gust amar.

Chris Rock

Chris Rock a primit o invitație neobișnuită din partea Academiei de Film. Astfel, aceasta l-ar fi întrebat pe Chris dacă nu este interesat să fie gazda decernării Premiilor Oscar anul viitor. Răspunsul actorului a fost unul prompt, desigur negativ. În timpul spectacolului de stand-up, Chris a făcut și o glumă pe seama propunerii pe care mulți ar putea să o considere bizară.

„Ar fi ca şi cum i-ai cere lui Nicole Brown Simpson să se întoarcă la restaurantul unde a mâncat în noaptea în care a fost ucisă acasă la ea în Los Angeles”, a glumit Chris Rock în timpul show-ului, referindu-se la uciderea soţiei jucătorului de fotbal american O.J. Simpson.

Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith

Anul acesta, Chris Rock a fost pălmuit, în timp ce se afla pe scena Oscarurilor.

Will Smith a fost deranjat de o glumă pe care comediantul a făcut-o la adresa soției sale, așadar nu a stat prea mult pe gânduri și s-a năpustit asupra prezentatorului, aplicându-i o palmă. Ulterior, Will Smith și-a cerut scuze pentru fapta sa, prin intermediul unui mesaj video, însă Chris Rock nu este dispus să discute cu actorul pe marginea celor petrecute.

Will Smith a fost sancționat pentru gestul său, iar Academia de Film i-a interzis să mai participe la decernarea Premiilor Oscar în următorii zece ani. Actorului nu i-a fost retras Oscarul pentru cel mai bun actor obținut ca recompensă pentru interpretarea din „The Williams Method”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272