REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Christian Gigi Chiru: "Mazăre este speriat de mine şi a trecut la false plângeri penale"

Christian Gigi Chiru: "Mazăre este speriat de mine şi a trecut la false plângeri penale"

Replica API 15 mai 2012 | 00:00 123

Candidatul Alianţei pentru Constanţa la primărie,

Candidatul Alianţei pentru Constanţa la primărie,

A început campania electorală, au început să curgă şi sesizările, reclamaţiile, acuzaţiile. Împotriva candidatului Alianţei pentru Constanţa la Primăria Constanţa, Christian Gigi Chiru, a fost depusă o plângere penală. PSD îl reclamă pe Chiru că încalcă legea oferind mită electorală. În replică, candidatul Chiru spune că îşi ajută semenii şi că liderul PSD Constanţa, actualul primar Radu Mazăre... se teme de el!

Reporter: Nici nu am intrat în campanie bine şi PSD-ul v-a făcut o plângere penală. Cu ce scop?

Christian Gigi Chiru: Hai să facem o rectificare: Mazăre mi-a făcut această plângere penală. El înseamnă PSD. Şi a făcut-o pentru că simte că îşi pierde fotoliul de primar. El s-a obişnuit să nu comenteze nimeni din oraş, acelaşi nărav îl are şi PSD. S-au obişnuit să inchidă gura tuturor, ca să-şi poată vedea de afacerile personale în linişte pe banii constănţenilor din bugetul local.

Rep.: Totuşi, de ce delicte vă acuză PSD?

C.G.C.: Fundaţia Christian Gigi Chiru întreprinde acţiuni umanitare şi de susţinere a persoanelor în nevoie de aproape doi ani de zile, nu de saptămâna trecută. Eu nu fur de la constănţeni. Încerc de doi ani să-i ajut pe cetăţenii abandonaţi de Mazăre şi asta îl deranjează. Toate demersurile Fundaţiei Christian Gigi Chiru sunt legale, transparente şi corecte.

Rep.: Atunci care este scopul PSD în acest demers penal?

C.G.C.: Faptul că PSD vrea să obstrucţioneze acţiunile fundaţiei ne arată în mod clar că Mazăre se teme de numele fundaţiei şi nu de acţiunile sale. Pe scurt, Mazăre se teme de Chiru. Timp de 12 ani el a alergat singurel în toate campaniile electorale şi le-a câştigat pentru că a închis, prin diverse metode, gura oponenţilor săi la timp. Vorbim aici despre şantaj, de forţă sau prin mită sub diverse forme. Nici una dintre aceste metode nu funcţionează cu mine. Eu nu sunt şantajabil şi nici nu am nevoie de favorurile lui Mazăre. Aşa că îl voi schimba cu ajutorul constănţenilor pe acest surfer pe valurile politicii. Radu Mazăre este doar umbra unui fost primar, plictisit de Constanţa şi de constănţeni.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272