REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Christina Applegate, chinuită de scleroza multiplă. Actrița nu se dă bătută!

Christina Applegate, chinuită de scleroza multiplă. Actrița nu se dă bătută!

A.F. 8 noiembrie 2022 | 00:00 548

Christina Applegate, 50 de ani, a dezvăluit că s-a îngrășat 18 kilograme și „nu poate merge fără baston” după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, notează pagesix.com.

Christina Applegate

Christina Applegate a învins cancerul la sân

Cel mai cunoscut rol al artistei este Kelly Bundy, din legendara serie de televiziune „Familia Bundy”. Christina Applegate și-a confirmat talentul artistic în toate producțiile în care a fost distribuită, reușind să iasă din tipologia rolul ui care a consacrat-o.

„Este prima dată când cineva mă va vedea așa cum sunt”, a declarat, luni, 1 noiembrie, Christina Applegate, în vârstă de 50 de ani, pentru New York Times, despre viitorul și ultimul sezon din „Dead to Me”.

Christina Applegate a precizat că este „foarte conștientă” de schimbările sale în ceea ce privește aspectul și mobilitatea. „Nu voi accepta niciodată acest lucru. Sunt supărată”, a recunoscut ea. Câștigătoarea premiului Emmy a continuat spunând că a trebuit să „proceseze schimbarea vieții ei” și că încă nu este „complet bine”.

Interviul a venit la un an după ce Christina Applegate a început să împărtășească informații despre lupta ei cu scleroza multiplă.

„În urmă cu câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă”, a scris aceasta pe Twitter, în august 2021. „A fost o călătorie ciudată. Dar am fost atât de susținută de oamenii pe care îi cunosc”, a adăugat ea la acea vreme, scrie click.ro.

Applegate a cerut „intimitate”, scriind: „După cum știm cu toții, drumul anevoios continuă. Cu excepția cazului în care un nemernic îl blochează”. După ce a fost anunțat faptul că  „Dead to Me” revine pe Netflix pe 17 noiembrie, Christina Applegate s-a pregătit recent pentru primul ei eveniment public, postând luna trecută o fotografie cu bastoanele care au devenit „noul ei normal”.

Christina Applegate a câştigat Primetime Emmy pentru remarcabila apariţie într-un serial de comedie, în "Friends", în 2003. A fost nominalizată la aceeaşi categorie pentru acelaşi serial în 2004. În 2008 şi 2009, Applegate a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă într-un serial comedie pentru rolul din “Samantha Who?”. În 2019 şi 2020, ea a fost nominalizată pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru “Dead to Me”.

A fost nominalizată şi la Globurile de Aur şi selectată de mai multe ori pentru Screen Actors Guild Awards şi People’s Choice Awards. În 2008, Applegate a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a suferit o mastectomie bilaterală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212