REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Christina Milian o va înlocui în serialul „Step Up“ pe actriţa Naya Rivera, decedată anul trecut

Christina Milian o va înlocui în serialul „Step Up“ pe actriţa Naya Rivera, decedată anul trecut

Replica API 10 februarie 2021 | 00:00 811

Actriţa de origine cubaneză Christina Milian o va înlocui în serialul de televiziune "Step Up" pe Naya Rivera, actriţa în vârstă de 33 de ani care a fost găsită înecată vara trecută într-un lac din Los Angeles, relatează EFE, citată de Agerpres.

Christina Milian

Sursa foto: Christina Milian / Facebook

Potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter, producătorii canalului Starz s-au consultat în acest sens cu familia lui Rivera, care şi-a dat acordul ca Milian să preia rolul pe care actriţa decedată tragic l-a interpretat timp de două sezoane.

"Moartea lui Naya a fost o pierdere cumplită pe care nu vom înceta niciodată să o deplângem (...) Christina este o persoană excepţională şi o artistă strălucită", a declarat creatoarea serialului "Step Up" într-un comunicat.

Naya Rivera

Naya Rivera, de origine portoricană şi devenită populară datorită apariţiei sale în serialul cult "Glee", a murit în iulie anul trecut înecată într-un lac din apropiere de Ventura (California), la câţiva kilometri distanţă de comitatul Los Angeles.

După o căutare care a durat şase zile, autorităţile au scos trupul neînsufleţit al actriţei din apele lacului.

Cu o săptămână înainte, actriţă închiriase împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani o barcă de agrement. O echipă trimisă în căutarea celor doi, l-a găsit pe copil îmbrăcat cu o vestă de salvare, adormit singur în barcă.

Potrivit investigaţiilor, nu au existat indicii privind "un act criminal sau sinucidere", iar ipoteza principală rămâne aceea a unui accident tragic.

Naya Rivera a devenit cunoscută datorită rolului Santana López, din serialul de succes ''Glee'' (2009-2015).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212