REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Christoph Waltz va juca alături de Liam Hemsworth într-un miniserial

Christoph Waltz va juca alături de Liam Hemsworth într-un miniserial

Replica API 5 septembrie 2019 | 00:00 313

Christoph Waltz

Laureatul cu două premii Oscar pentru cel ai bun rol secundar Christoph Waltz va juca alături de Liam Hemsworth într-un serial difuzat de viitoarea platformă video Quibi, ale cărui episoade vor fi în format scurt, destinate dispozitivelor mobile, relatează miercuri EFE.

Noua producţie ai cărei protagonişti sunt Waltz şi Hemsworth nu are încă titlu definitiv, potrivit mass-media de specialitate, însă premiera este prevăzută pentru primăvara anului 2020, când va fi lansată pe piaţă platforma Quibi.

În viitorul serial, Hemsworth va interpreta rolul lui Dodge Maynard, un bărbat care suferă de o boală terminală şi care, disperat să aibă grijă de soţia sa însărcinată, acceptă oferta de a participa la un joc mortal unde descoperă însă că, nu el este vânătorul, ci prada.

La rândul său, Christoph Waltz joacă rolul lui Miles Sellers, despre care nu s-au oferit alte detalii decât că este personajul care îl atrage în cursă pe Dodge Maynard (Hemsworth).

Serialul va explora limitele la care este dispus să ajungă cineva care luptă pentru viaţa şi familia sa.

Producţia este realizată de studioul CBS sub supravegherea lui Nick Santora ('The Sopranos', 'Prison Break'), care va fi producător executiv alături de regizorul Phil Abraham ('Mad Men', 'Daredevil'), nominalizat de mai multe ori la premiile Emmy.

Platforma Quibi, care va difuza serialul, va fi un serviciu de streaming destinat dispozitivelor mobile ce vor emite episoade de câte 8 sau 10 minute fiecare şi care îşi propune să lanseze aproximativ 7.000 de producţii anul viitor.

Alte producţii prevăzute de platformă sunt un serial regizat de Catherine Hardwicke ('Twilight', 'Miss Bala'), intitulat 'Don't Look Deeper'. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272