REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cinci ani de PUŞCĂRIE, după ce şi-a ÎNJUNGHIAT duşmanul

Cinci ani de PUŞCĂRIE, după ce şi-a ÎNJUNGHIAT duşmanul

Replica API 8 iunie 2020 | 00:00 1321

Relație de dușmănie veche de ani buni încheiată cu o înjunghiere în piept! Marius G., după ce a consumat câteva beri, s-a înarmat cu un cuțit și l-a înjunghiat pe A.A., motivul fiind relația tensionată dintre ei care dura de câțiva ani dar și jignirile și acuzele proferate de victimă atunci când se afla sub influența băuturilor alcoolice.

De la ce a pornit totul

Bărbatul a consumat câteva beri la un bar din Tulcea, lucru care l-a făcut să își amintească de conflictul pe care l-a avut de-a lungul timpului cu victima. Pe terasa localului era deja victima iar după câteva minute a apărut și pădurarul din localitate. Acesta din urmă , după ce a vorbit cu persoanele prezente acolo, a anunțat că pleacă în localitatea Murighiol. Inculpatul Marius G. și-a manifestat dorința de a merge și el la Murighiol motiv pentru care el și pădurarul au urcat într-o mașină și au părăsit locația.

Inculpatul a înjunghiat victima o singură dată, în zona pieptului

Inculpatul nu a mai mers însă la Murighiol, ci s-a oprit la el acasă unde, după ce a mai consumat câteva pahare cu bere, a luat un cuțit de vânătoare, l-a pus la brâu și apoi a plecat spre localul Lotca. Inculpatul s-a apropiat de masa unde era victima până la momentul în care a fost observat și întrebat de către victimă:

„Ce faci , mă ? ”, moment în care a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe A.A. A lovit în zona pieptului, lateral dreapta, o singură dată. Victima a reacționat abia după lovitura primită în sensul că s-a întors către inculpat și a ridicat mâna spre el, să se apere de o nouă lovitură. Inculpatul a încercat atunci să lovească încă o dată în piept, acțiune care nu a reușit pentru că victima a parat lovitura, cu consecința producerii unei plăgi tăiate la nivelul degetului mijlociu al mâinii stângi.

Inculpatul și-a recunoscut fapta

Inculpatul și-a recunoscut și a regretat faptele, instanța constatând că infracțiunea de tentativă de omor există.

Instanța a decis condamnarea inculpatului la la 5 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108