REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cinci persoane au murit înecate săptămâna aceasta. IPJ Constanța și ISU Dobrogea trag un semnal de alarmă. Video

Cinci persoane au murit înecate săptămâna aceasta. IPJ Constanța și ISU Dobrogea trag un semnal de alarmă. Video

Ana Maria LIPAN 19 august 2023 | 18:52 1933

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța împreună cu cei ai Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au susținut 0 o declarație de presa comună, la punctul de prim ajutor din Mamaia, de lângă hotelul Ovidiu. În cadrul acesteia au fost transmise date despre acțiunile recente ale structurilor de ordine publică. Cu această ocazie, a fost tras și un semnal de alarmă cu privire la nerespectarea indicațiilor salvamarilor, care a condus recent la o serie de tragedii pe litoralul Mării Negre. 

Cinci persoane au murit inecate saptamana aceasta. IPJ Constanta si ISU Dobrogea trag un semnal de alarma. Video

"Activitatea desfășurată astăzi de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța are în primul rând rol preventiv. Dorim să transmitem constănțenilor și turiștilor faptul că suntem aici și că ne preocupă în permanență siguranța voastră. Având în vedere faptul că, în ultimele zile, pe litoralul Mării Negre, și-au pierdut viața mai multe persoane, facem un apel către toți cei aflați în stațiunile de pe litoralul Mării Negre să respecte indicațiile salvamarilor și semnificația steagului roșu arborat. Polițiști din cadrul structurilor de ordine publică acționează permanent în această perioadă pe plaje, aducându-le la cunoștință constănțenilor și turiștilor riscurile la care se expun ignorând steagul roșu, care semnifică interdicția de a intra în apă. Vă adresăm rugămintea de a respecta indicațiile salvamarilor, protejându-vă astfel integritatea fizică și viața. Numai în ultima săptămână, polițiștii constănțeni au intervenit la 23 de apeluri prin SNAU 112, având ca obiect sesizări cu privire la nerespectarea indicațiilor salvamarilor, în condițiile arborării steagului roșu. În urma intervențiilor au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6000 de lei. Reamintim faptul că nerespectarea indicațiilor salvamarilor constituie contravenție și se sancționează cu o amendă de la 500 la 1000 de lei. " , a precizat agent șef de poliție Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. 

Video:

Polițiștii continuă acțiuni informativ – preventive pe litora. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este evident ca esti tampit! Tocmai asta este scopul interzicerii accesului in marea agitata, sa nu-si puna si altii viata in pericol incercand sa salveze niste idioti! Intr-o mare agitata nici cei mai buni inotatori nu pot face nimic!
1
1
Trebuie sa te rogi de ei sa nu intre in marea agitata, unde ar putea sa crape? Dar n-aveti decat sa crapati cu totii daca atat va duce capul, idiotilor! Si pestii au nevoie de mancare!
1
0
Mai mult de jumatate au murit invercand sa salveze pe altii. Este evident ca indivizii care se cred acum salvamari n-au nici calificare, nici dotare.De bufoni era plina plaja si fara ei.
1
1
Pai sa se de-a o sticla de ulei ,faina o găleată și să nu intre în apa bolovani
1
0
Rugamintea trebuia adresata in urma cu ceva ani celor care au hotarat sa scoata nisipsi scoici de pe fundul marii si sa-l aduca pentru largirea plajelor...fara niciun studiu facut intr-un Institut de cercetari ! Cand se schimba brusc profilul fundului marii in apropierea malurilor se schimba radical si curentii si marimea valurilor de coasta .Intrebati-l si pe fostul Presedinte Iliescu ca sa va deschida mintile
2
2
Oamenii incapatanati si limitati nu pot fi convinsi nici macar cu sfaturi bune pentru ei. Nu e nimeni vinovat ca unii iau decizii impotriva propriei vieti si inca asa,cu hotarare,indarjire. Atat ii duce treaba aia care ar trebui sa fie cap cu creier functional.
3
1
Sa muriti bineee
3
1
la urma urmei e viata lor, sa faca ce vrea cu ea dar sa nuimplice si alte vieti
4
0
Rectific staguri galbene...la roșu mooie !
5
0
Salvamarul intervine doar când sunt arborate steaguri vezi și roșii.Cand sunt steaguri roșii ...sărbători fericite sau moarte ușoară.Asa trebuie și in Roumania
5
0
trebuie umplute plajele de politisti si jandarmi si date amenzi la foc automat dar iar vin alegerile poate ar fi o solutie sa fie toti obligati sa intre numai cu veste in apa pe valuri mari daca nu ii pot face sa respecte steagul rosu veste care s-ar putea inchiria ca sezlongurile
5
0
Frate, ca suntem multi, no problem , importam la greu asiatici, africani, astia stiu sa se apere ca au dus-o greu, r*mânașii needucati numai drepturi au in cap si mor pe capete ca bovinele
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468