REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cine a câştigat „MasterChef“ și a plecat acasă cu 50.000 de euro

Cine a câştigat „MasterChef“ și a plecat acasă cu 50.000 de euro

Replica API 1 noiembrie 2019 | 00:00 410

foto: PRO TV

Emisiunea culinară «MasterChef» s-a întors la PRO TV după doi ani de pauză, cu reguli noi, cu elemente de reality-show, dar și cu juriu schimbat. În momentul acesta mai sunt opt concurenți în competiție, iar Click! a aflat deja cine a pus mâna pe trofeu și pe marele

Juraţii chef Joseph Hadad, chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri Cosmin Tudoran au avut decizii grele de luat de-a lungul show-ului «Masterchef». În momentul de față, în competiție au mai rămas opt concurenți: Diana, Raluca, Jeremy, Alina, Ionuț, Dilly Chilly, Cezar și Andreea. În ediția de miercuri, 30 octombrie, ajutați de actorii din serialul «VLAD», Andrei, Caroline, Cătălin, Wanda și Raluca au gătit pentru o nouă șansă de a obține șorțul și un loc în Top 8. La finalul serii, Raluca Podea i-a convins pe jurați și a revenit la balcon alături de colegii ei.

Alina Gologan

S-a aflat şi care este câştigătoarea acestui sezon «Masterchef», pentru că filmările s-au încheiat în urmă cu ceva timp, iar secretul a ajuns la urechile noastre. Cea care a câştigat marele trofeu al reality-showului gastronomic este Alina Gologan, cunoscută vlogger-iţă de succes, care are un canal de YouTube intitulat “fataluigologan”.

Alina Gologan, social media influencer, a venit la show-ul MasterChef ca să le demonstreze juraților că este talentată și la gătit. Tânără, foarte frumoasă, descurcăreaţă în bucătărie, Alina şi-a arătat şi o parte din tatuajele ei cu care i-a cucerit pe fanii care o urmăresc. Însă adevăratul talent cu care i-a cucerit pe cei trei MasterChefi din emisiune a fost faptul că este expertă în bucătărie, iar din mâinile ei au ieșit mereu preparate extraordinare.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272