REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CINE a căzut în ȚEAPA reducerilor de BLACK FRIDAY?!

CINE a căzut în ȚEAPA reducerilor de BLACK FRIDAY?!

Replica API 16 noiembrie 2020 | 00:00 4830

S-a dat startul reducerilor de Black Friday. Ca în fiecare an, această perioadă vine la pachet cu minciuni frumos stilizate pentru cei mai naivi dintre consumatori. Marele Black Friday, marea țeapă a magazinelor, pentru cei naivi. O mare țeapă pentru oamenii prinși într-o societate otrăvită, în goana mare după cai verzi pe pereți.

Cu ocazia fiecărei zile de Black Friday, retailerii îi ademenesc pe consumatori să cheltuie peste măsura, cu promisiunea unor oferte valabile o singură zi, care nu pot fi întrecute.

Ce îți iei de Black Friday? Răspuns: ȚEAPĂ!

Cititorii cotidianului Replica de Constanța au transmis câteva imagini despre ceea ce înseamnă Black Friday, la români. Prețuri umflate cu doar câteva zile înainte de marea reducere. Oferte fantasy, oferte nemaiîntânite... și, totuși, care este adevărul?

Reducerile false, specific românilor

Românul cumpără atunci când vede prețul tăiat. Dacă lângă acest preț apare și procentul care este destul de mare, atunci nu mai încape îndoaială. Este o practică tipic românească, brevetată de coloșii magazinelor. Majoritatea oamenilor au tendința și impulsul de a cumpăra în această perioadă, crezând că, acum, de Black Friday, vor găsi cele mai mici prețuri din an și că, indiferent de prețul afișat, este sau va fi cel mai mic preț pe care îl văd și vor cumpăra. În concluzie, mare atenţie, constănţeni, la reduceri!

Iată câteva exemple pentru a vă convinge

Spre exemplu, placa de creponat părul Deep Waves BaByLiss, înainte de Black Friday costa 230 de lei , după care, chiar în ziua cu marile reduceri, costa 520 de lei, redusă, chipurile, de la 780 de lei. Un alt exemplu, Espressorul automat De'Longhi Magnifica S ECAM avea prețul de 1.349 de lei, după care, prin surprindere, în vinerea neagră, acesta costa fix 1.349 de lei, redus de la, atenție, 2.699 de lei. Care este realitatea? Patul cu încălzire pentru animale costa, până zilele trecute, 199 de lei, iar în timpul marilor reduceri îl puteai achiziționa la ,,doar" 299 de lei. Dacă aveați de gând să vă achiziționați un Monitor LED VA Lenovo ThinkVisiom, înainte de Black Friday îl puteați achiziționa la prețul de 469 de lei. La acest moment, este la tariful de 530 de lei, redus de la 868 de lei. Vă puteți bucura de o reducere de 38%.

click pe imagini

O bună afacere, nu? În concluzie, mare atenţie, constănţeni, la reduceri!

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ho! Ho! Ho! Dragii mosului!!
0
0
Ma.ta? Ma.ta?
0
0
Prostii care nu belesc ochii!
7
1
Prost nu e acela care cere, prost este cel care da....
8
1
Eu mam imbogatit cu inca 1 una casa asa de black friday nu este misto sclavii mei ???....Iar copii fara numar praduiti.
4
4
Mananci cacat. Ai vazut tu cine fura la pret?
3
6
oamenii normali cu salarii normale abia se ajung cu cheltuielile adica intretinere,energie electrica,hrana,medicamente.si daca DACA mai raman prin vreo minune ceva banuti isi mai cumpara o haina de la second-hand.am vazut la secondhand la haine multa lume educata semn ca romanii deja au ajuns la un grad de saracie alarmant.Blacfraierdei e pentru pustii de bani gata,bugetari cu salarii din tot felul de institutii de stat la stat si pensionarii de lux.Stati linistiti ca are balta peste.
11
2
Nu inteleg unde e teapa ? Te obliga cineva sa cumperi ?. Nimic nu e gratuit .Cand nu casti ochii casti buzunarele .E netul plin de gresii de ascutit cutite cu preturi de peste o suta de lei sau chiat si peste o mie dar eu ascut cu una de trei lei si obtin acelasi rezultat .
14
3
Eu unu' mi-am luat un laptop de 17.3 cu RTX 6GB si 144hz refresh, la 5800 de ron. Acelasi laptop costa de la 7000 de ron in sus pe alte site-uri. Pretul l-am verificat pe Compari, Price.ro si Shopmania.
5
8
Nu bai emag-ul oului,faptul ca Replica s-a sesizat autoritatile ar trebui sa deschida niste dosarele pt inselaciune si dupa vedem cine pe cine da in judecata. Acest lucru se intampla in Romania pt ca autoritati ca OPC,ANAF,POLITIE etc dorm.
9
1
Prima poza, cea de la reducerea la branza de acum cativa ani, este poza de smecherie de la Replica. Au folosit-o si pe pentru pandemie, acum pentru black friday. Asteptam un alt eveniment sa o scoata la inaintare.
7
5
Adevarul este ca voi la Replica sunteti batuti in cap. Produsele din articol sunt vandute de firme patenere nu de emag. Meritati sa va dea in judecata poata va inchide taraba
14
11
Pacat ca se profita de cumparatorul roman la greu de acesti talhari ce pozeaza in comercianti iar statul nu-i poate pedepsi ca tocmai acum se afla in hibernare in perioada reducerilor, mai frumos nu se putea.
9
1
Black friday e in ultima saptamana din noiembrie. La noi o sa fie brown friday sau shit friday.. mai stati putin inchisi
10
0
daca nu.ti faci lectiile iei teapa!plus ca majoritatea produselor de black friday sint produse returnate,reparate,cu probleme,care nu se vind nici la juma de pret.Dar bizonul care le stie pe toate si are bani nemunciti,bugetarii,trimtorii cu salarii si pensii speciale nu se uita!doar nu a muncit el banii!muriti bA!
19
3
Suntem un popor de hoti, lacom. Suntem plini de bube si cancere si nu stim de ce.. uite de aia, pentru ca ne furam intre noi.
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272