REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cine a influențat-o pe Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy acum 20 de ani

Cine a influențat-o pe Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy acum 20 de ani

A.F. 19 martie 2024 | 00:00 352

Claudia Pătrășcanu a pozat în Playboy în urmă cu aproximativ 20 de ani. Acum, cântăreața în vârstă de 43 de ani nu se mândrește cu apariția în celebra revistă pentru adulți, dar nici nu îi e rușine de pozele nud pe care le-a făcut la vremea respectivă.

Cine a influentat-o pe Claudia Patrascanu sa pozeze in Playboy acum 20 de aniClaudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a cunoscut succesul alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru cu trupa Exotic, iar după destrămarea primului trio feminin românesc, a fondat alături de Julia Chelaru formația Sexxy. Astăzi, la 25 de ani de la debut, are o carieră solo.

Viața sa personală a fost adesea în atenția publică, despărțirea de Gabi Bădălău a ținut primele pagini ale ziarelor. Claudia Pătrășcanu este divorțată și are 2 copii. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a făcut dezvăluiri atât din viața personală, cât și cea profesională.

Denise Rifai: „Ați pozat în Playboy doar pentru că o făcuse și Andreea Bănică?”

Prezentatoarea nu a ezitat și a întrebat-o pe Claudia Pătrășcanu chiar și de apariția ei în Playboy, în urmă cu aproximativ 20 de ani. „În anul 2001 Andreea Bănică a pozat în Playboy susținută de cei mai importanță bărbați din viața sa, tatăl și soțul ei.

Trei ani mai târziu ați făcut și dumneavoastră acest pas și v-ați lăsat fotografiată nud. Pe vremea aceea, Silviu Boerescu, directorul editorial al revistei Playboy, declara că ați luat această decizie în ciuda opoziției impresarului dumneavoastră, Bogdan Jianu.

Cine a influentat-o pe Claudia Patrascanu sa pozeze in Playboy acum 20 de ani

În 2022 spuneați așa: «A fost decizia mea pe care o regret. Nu m-a ajutat cu nimic în carieră, ba mai mult, atunci când Andreea a pozat prima, a început și declinul trupei noastre». Vreau să știu dacă ați pozat în Playboy doar pentru că o făcuse și Andreea Bănică fără ca dumneavoastră să vă doriți asta cu adevărat, mai ales că vă declarați o persoană credincioasă, cu frică de Dumnezeu. Vă este rușine că ați pozat în Playboy?”.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că nu îi e rușine de apariția ei în Playboy, care a fost influențată de Andreea Bănică. Cântăreața și-a văzut colega de trupă că a făcut asta și apoi a acceptat și ea propunerea, pe care a regretat-o chiar în timpul ședinței foto.

Claudia Pătrășcanu: „Nu pot să spun că îmi este rușine, nu am de ce”

„Nu, nu. De ce ar trebui să îmi fie rușine? Acum poți să faci topless și la mare, de câțiva ani încoace tot se face topless la mare. Nu este o rușine, dar nici nu pot să zic că îmi pare bine. A fost o situație în care chiar și în momentul în care am avut ședința foto am vrut să renunț, doar că semnasem un contract și nu am mai putut face lucrul acesta.

Nu pot să spun că îmi este rușine, nu am de ce, nu am dat în cap nimănui, până la urmă este viața mea, corpul meu, doar că nu aș mai face-o în viața mea. Nu mă mai regăsesc, nici atunci nu cred că m-am regăsit. Era o nebunie, a fost o modă, toate persoanele publice pozau, toate femeile pozau, a fost și nebunie atunci cu Playboy, nu știu dacă mai există. Am făcut-o și eu, am pozat, dar e de domeniul trecutului, nu mă mai interesează.

Da (n.r. da, a avut legătură cu faptul că Andreea Bănică pozase), multe persoane publice au pozat atunci, d-asta și spun că a fost o nebunie cu treaba asta. Dar uite că se întâmplă uneori să merg la mare, să fiu singură, nu cu toată lumea lângă mine, am o plajă mai privată unde merg al mine în zonă și fac topless singură, sau la mine în curte, nu intră nimeni”, a explicat ea în emisiunea de la Kanal D, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272