REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cine ar moșteni averea impresionantă a lui Petrică Mâțu Stoian. Artistul era divorțat

Cine ar moșteni averea impresionantă a lui Petrică Mâțu Stoian. Artistul era divorțat

Replica API 8 noiembrie 2021 | 18:14 3073

În urmă cu 9 ani, regretatul Petrică Mâțu Stoian lua decizia de a divorța de soția sa, Carmen Mihaela. După o căsnicie de 16 ani, cei doi plecau pe drumuri separate. Recunoscut ca un tip extrem de discret cu viața personală, Petrică Mâțu Stoian nu și-a mai refăcut viața. Cât despre averea sa, într-un interviu acesta spunea că are destui nepoți, conform playtech.ro.

Regretatul solist a avut o viață personală discretă

Timp de 16 ani, celebrul solist Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit cu o singură femeie, Carmen Mihaela. Deși celebru și cunoscut pe toate scenele românești, regretatul artist a decis să țină departe de ochii lumii viața sa de familie.

Puțină lume a știut despre decizia celor doi de a divorța, despre care Petrică Mâțu Stian declara:

„Eu și soția mea am decis să ne separăm. A fost un divorț elegant. Am rămas în relații bune cu fosta soție, vorbim la telefon. Noi suntem niște oameni civilizați, nu ne-am bălăcărit și nu o vom face.

Faptul că m-am mutat la Craiova cu noul loc de muncă, în urmă cu trei ani, și mi-am luat o casă acolo a răcit relația noastră. După un timp am spus că, decât să trăim o singurătate în doi, mai bine mergem fiecare pe drumul nostru.

Am avut o căsnicie frumoasă și mergem mai departe”, declara Mâțu Stoian, la scurt timp după divorț, la vârsta de 52 de ani.

Petrică Mâțu Stoian lasă o avere considerabilă nepoților săi

De-a lungul carierei sale muzicale, regretatul solist a reușit să strângă o avere considerabilă. Casa pe care Petrică Mâțu Stoian o avea la Craiova este una impozantă și plină de obiecte de artă de valoare.

Deși ar fi putut să-și refacă viața, solistul a decis că-i este mai bine burlac, iar conform acestuia, averea sa va ajunge la nepoții regretatului solist, având în vedere că nu avea copii.

„În privinţa recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieţii. Îmi este foarte bine aşa, am o relaţie, sunt foarte bine şi mi-aş dori să rămână aşa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor. Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaş, că asta este, nu sunt singurul.

Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmaşi. Asta nu este un capăt de ţară. Am destui nepoţi care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubeşte şi mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, a mai spus artistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am inteles nimic din articolul asta! Ce avere impresionanta avea , de rivaliza cu Pavarotti!?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108