REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cine e frumoasa americancă pe care Dodi Al-Fayed a părăsit-o la altar pentru Prinţesa Diana?

Cine e frumoasa americancă pe care Dodi Al-Fayed a părăsit-o la altar pentru Prinţesa Diana?

Replica API 15 septembrie 2020 | 00:00 3564

În ultima ei vară dinaintea tragicului accident de pe 31 august 1997, Prinţesa Diana trăia o iubire periculoasă şi deloc acceptată de către cei din jurul ei.

Este vorba despre o relaţie de câteva luni cu Dodi Al-Fayed, fiul patronului lanţului de magazine Harrods. Nu vom şti niciodată dacă Dodi, decedat la vârsta de 42 de ani, a iubit-o cu adevărat pe Diana sau doar s-a complăcut s-o aibă alături pe una dintre cele mai dorite femei din lume.

Interesant este că, pentru a fi cu prinţesa, acest Dodi s-a furişat de lângă logodnica lui de atunci, modelul american de lenjerie intimă Kelly Fisher, care se afla în vacanţă în vila lui Fayed din sudul Franţei. Mai mult, aceasta din urmă era încrezătoare că se va căsători cu Dodi pe 9 august 1997, conform planului, acesta dându-i papucii, prin telefon, cu doar două zile înainte.

„M-ai făcut să vin după tine la St. Topez, ca să văd cum o seduci toată ziua pe Diana, în timp ce noaptea te culci cu mine?“, i-ar fi strigat logodnica lui Dodi, furioasă. Dar această logodnică nu s-a lăsat părăsită cu una, cu două, ci l-a dat în judecată pe Al-Fayed pentru abuz emoţional şi încălcarea angajamentului de a se căsători cu ea, chiar înainte ca aceştia să ajungă la altar. Asta în ciuda faptului că Dodi i-a cumpărat o vilă în Malibu, înainte să o părăsească pentru Prinţesa Diana.

Kelly Fisher

Modelul a ţinut şi o conferinţă de presă în care şi-a prezentat cazul şi a afişat reporterilor inelul de logodnă pe care Dodi i l-a oferit în februarie 1997.

După ce Dodi a decedat în accidentul de maşină din Paris, alături de Diana, Fisher a renunţat, evident, la acest proces. Aceasta avea să recunoască, peste ani, că moartea fostului ei logodnic i-a frânt încă o dată inima.

Astăzi, Kelly, în vârstă de 53 de ani, este căsătorită cu pilotul Mikhail Movshina şi este mama unei fete în vârstă de nouă ani, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212