REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
13.6° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Cine este bărbatul care i-a furat pistolul unui polițist

Cine este bărbatul care i-a furat pistolul unui polițist

Victor ROTARU 23 februarie 2024 | 00:00 3840

La data de 19 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 43 de ani. Pe 20 februarie, procurorii au formulat propunere privind luarea măsurii arestului preventiv, față de bărbat, după ce acesta a sustras pistolul unui agent de poliție. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Salim Ghiunaidin.

Cine este barbatul care i-a furat pistolul unui politist

La data de 19 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 43 de ani. 

La data de 18 februarie 2024, orele 22:50, Salim Ghiunaidin, aflându-se în incinta Spitalului Băneasa din jud. Constanța, Unitatea Primiri Urgențe, la momentul intervenției organelor de poliție, a sustras, prin smulgere, arma din dotarea agentului de poliție P.Ș., pe care acesta o purta în toc, încărcată și asigurată, orientând-o în sus, aceasta fiind recuperată în scurt timp de agentul de poliție, situație care a produs o stare de panică și de pericol pentru persoanele prezente, fiind interpretată drept un gest de amenințare.

Cine este barbatul care i-a furat pistolul unui politist

Intervenția inițială a organelor de poliție a vizat comportamentul necorespunzător al lui Salim Ghiunaidin şi al persoanelor împreună cu care acesta venise, care perturbau buna desfășurare a activității personalului medical.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politaiu nu are banii ca să-și cumpere un lanț de ziceți săi ceară daune în instanță lanțul inculpatului ce a făcut Domnul politai dormea pe el în loc să aplaneze situația cred că stătea pe telefon și de aceia i sa și luat arma să aplaneze altu situația dacă inculpatul vroia să facă rău cuiva nu mai îndreptat arma în sus și îndrepta spre cineva așa că nu mai considerați periculos sau interlop o persoană fără să cunoașteți și se vb aiurea alți omoară oameni în bătaie și nu-i mai arestează preventiv pt 30 de zile și pe el gata zici că a omorât pe cineva de l-au arestat o să iasă cu recurs este prea mult pt acesta faptă are banii oamenii și putere așa ofticativă cine vb aiurea!
0
0
pe vremea mea daca se putea intampla asa ceva militeanul lua a treia cizma ! acum e promovat si avansat la circulatie, bravo politiei romane!
4
0
Este clar, urangutanii din satul Faurei isi fac de cap in comuna Baneasa. Politia este ca deobicei depasita de evenimente. Inca putin si va vor fura si uniformele.
11
0
alt cocalar !
4
2
Daca politia si justitia romana, nu are ac pentru cojocul lui, cu siguranta mafia italiana ii va face felul. Mafiotii italieni au niste clase in plus , fata de delicventii nostri.
6
1
Intre anii 2010-2014 acest Salim Ghiunaidin si-a vandut propriul lui copil cu suma de 150k de euro + apartament+2 joburi in Millano, bineinteles ca legal, iar dupa o luna voia copilul inapoi. Dosarul lui se afla la Carabinierii, care abia anul viitor se va clasa.
10
1
Din prezentare reiese ca a fost o nevinovata altercatie si operturbare a activitatii unei unitati sanitare. In realitate a fost un atac violent a celebrei minoritati ocrotite din satul Faurei conduse de interlopul Salim, proxenet, traficant de masini si droguri, talhar periculos, aflat inca in libertate cu complicitatea unor institutii ale statului.
14
1
Bravo, da-le bataie la curcani
6
20
Ati incadrat toti prostii din civilie pe statut de politist. Hahalere, cum sa-ti ia pistolul din port pistol ? Pai avea voie sa se apropie de politist ? La maxim 1 metru il impusti pe i*******r daca-ti pune viata in pericol si tie si celor din jur. Asa-i in tara prietena cu noi USA. Politistul sa-i ceara daune morale in instanta de judecata chiar lantul de la gatul infractorului.Lol !
17
4
De Medgidia!
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369