REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cine este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat cu chirie în Franța?

Cine este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat cu chirie în Franța?

Replica API 12 februarie 2021 | 00:00 3733

Pandemia i-a adus schimbări atât pe plan profesional, cât și sentimental Irinei Rimes. Artista simte din nou fluturași în stomac. S-a îndrăgostit iremediabil de un tânăr francez, care activează tot în domeniul muzicii și a plecat să locuiască cu el în Franța.

Irina Rimes

Irina Rimes (29 de ani) s-a hotărât să mai dea o șansă iubirii după ce s-a despărțit, anul trecut, de toboșarul Alexandru Badea. Cântăreața de peste Prut a lăsat totul în urmă pentru un nou iubit, cu care s-a mutat în Franța.

Irina Rimes și David Goldcher

foto: Instagram

Tânărul, pe nume David Goldcher, creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este îndrăgostit-lulea de faimoasa moldoveancă. Artista și noul ei iubit francez au închiriat un apartament cochet în Franța, unde Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri. Solista nu a ezitat să le arate și fanilor cuibușorul de nebunii unde stă împreună cu noul ei iubit.

David Goldcher

foto: Instagram

“După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, a spus solista, într-un Instastory, pe contul ei de Instagram.

David, noul bărbat din viața moldovencei, este blond, înalt și topit după Irina. Artista conversează în limba franceză și engleză cu iubitul ei și a început deja să îl învețe românește, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
margeare la mia cratzatura
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212