REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cine este Cristian Chiriță, noul iubit al Larisei Iordache

Cine este Cristian Chiriță, noul iubit al Larisei Iordache

Ana Maria LIPAN 8 aprilie 2023 | 00:00 3469

Larisa Iordache iubește din nou! Fosta gimnastă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță, fostul iubit al campioanei la tenis de masă, Bernadette Szocs. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și nu ezită să împărtășească și fanilor de pe rețelele de socializare momentele de fericire pe care le trăiesc, filmându-se în ipostaze romantice.

Cine este Cristian Chirita, noul iubit al Larisei Iordache

În luna septembrie a anului 2022, Larisa Iordache confirma despărțirea de iubitul ei și spunea că a devenit o femeie liberă. În interviul acordat atunci campioana declara că: "Nu a înșelat nimeni pe nimeni. (...) doar că s-a rupt undeva. Nu mai era acea iubire pe care trebuia să o simțim unul față de celălalt și nu mai eram compatibili din punct de vedere al viziunii."

Cine este Cristian Chiriță, noul iubit al Larisei Iordache

Larisa Iordache iubește din nou! La mai puțin de șase luni de când a confirmat despărțirea de fostul iubit, fosta gimnastă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristian Chiriță, fostul iubit al campioanei la tenis de masă, Bernadette Szocs.

Cine este Cristian Chirita, noul iubit al Larisei Iordache

Dacă până de curând Larisa Iordache a lăsat să se înțeleagă faptul că nu este o femeie liberă și că în viața ei ar exista cineva, fosta campioană nu părea să își dorească să facă publică relația, cel puțin nu atunci. Lucrurile s-au schimbat însă și iată că, în urmă cu două zile, Larisa Iordache a făcut publice primele imagini în care apare alături de actualul bărbat din viața ei. Dacă vă întrebați cine este Cristian Chiriță, ei bine, știm despre el că originar din Republica Moldova și este multiplu campion național la tenis de masă în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și activează la CSM Constanța, dar este și fostul iubit al campioanei la tenis de masă, Bernadette Szocs.

Ce spunea Larisa Iordache despre noul iubit

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Larisa Iordache a oferit un interviu și a vorbit despre partenerul actual de viață. Fosta campioană spunea că nu vrea să grăbească lucrurile în relație și că, pentru ea, comunicarea în cuplu este extrem de importantă.

„Nu vreau să grăbesc absolut nimic, vreau să fie totul lin, curat și frumos. Cred în dragoste la prima vedere, cred în acea conexiune care se poate transforma în iubire, cred în grija aceea de care fiecare avem nevoie. (...) Comunicarea pentru mine, așa cum am mai zis, este foarte importantă. Este foarte important să empatizezi foarte mult cu persoana respectivă, să ai o conexiune anume, chiar și atunci când taci să înțeleagă ce vrei să zici și lucrurile astea funcționează și sunt în regulă. Este clar că nu poți să îți dai seama la început despre toate lucrurile. Nu cunoști un om în 20-25 de ani și îți dai seama că ai stat cu un străin, dar într-o lună, două”, a declarat Larisa, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468