REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cine este Cristina Dănilă, concurenta emisiunii Casa Iubirii. E virgină și are aproape 20 de ani

Cine este Cristina Dănilă, concurenta emisiunii Casa Iubirii. E virgină și are aproape 20 de ani

A.F. 6 octombrie 2023 | 00:00 637

Cristina Dănilă de la Casa Iubirii este un personaj cât se poate de interesantă. Nu a împlinit încă 20 de ani și a recunoscut că este virgină. I-a plăcut de Radu din primul sezon fără să știe că preferatul ei va reveni în competiție.

Cine este Cristina Danila, concurenta emisiunii Casa Iubirii. E virgina si are aproape 20 de aniCristina Dănilă

Visează la o familie, lângă un bărbat răbdător și să îi suporte momentele în care are toane. Nu s-a îndrăgostit vreodată cu adevărat, dar au fost destui băieți care s-au amorezat de ea după ce au cunoscut-o, dar nu a fost reciproc.

Caută un bărbat sensibil, cu ochi albaștri

Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii locuiește în Sibiu. Vrea lângă ea la un bărbat bun la suflet, răbdător și cu ochii albaștri, dar este dispusă să se și reorienteze în cazul în care se îndrăgostește de cineva care nu se încadrează în acestei criterii. Ulterior, în competiție, ea a format un cuplu cu Radu, cel de care a recunoscut încă de la început că e îndrăgostită.

„Sunt Cristina și sunt fecioară, dar nu ca zodie. Studiez Dreptul la Sibiu. Pentru mine, bărbatul ideal e un tip de treabă, e cald la suflet și are ochii albaștri. Asta e cam tot ce știu despre el. Ba nu, mai știu ceva. Că ar putea să treacă peste faptul că sunt încăpățânată și cam irascibilă.

Știu că m-ar iubi și m-ar aprecia, în ciuda acestor defecte. Sper că acest băiat există și că s-a gândit și el să vină odată cu mine la Casa Iubirii. Îmi doresc foarte mult să experimentez pe această latură sentimentală. Sunt la început.

Nu pot spune că am fost îndrăgostită, poate mi-a plăcut de cineva. De obicei nu contează culoarea părului, de obicei mă atrag ochii albaștri. E minunat să încerci lucruri noi”, a dezvăluit Cristina Dănilă, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2.

Cristina Dănilă se descrie drept o fire ambițioasă, sensibilă, încăpățânată și amuzantă. Vrea un bărbat comunicativ, romantic, respectuos și afectuos, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468