REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CINE este CRISTINA Ilie, femeia cu care Liviu BRĂILOIU are COPIL! Video

CINE este CRISTINA Ilie, femeia cu care Liviu BRĂILOIU are COPIL! Video

Replica API 14 ianuarie 2022 | 01:05 12146

Detalii incredibile din culisele scandalului dintre fostul senator Liviu Brăiloiu și fosta iubită, Cristina Ilie, ies la iveală! Deși a fost obligat de instanță să-și recunoască copilul pe care l-a făcut cu fosta iubită, socialul democrat refuză să pună în aplicarea hotărârea judecătorească care, chiar dacă nu este definitivă, ea e executorie. Cristina Ilie a vorbit, în exclusivitate, cu reporterul Replica despre refuzul vehement al fostului politician de a-și exercita drepturile părintești stabilite de judecători. Interesant este faptul că magistrații au emis decizia în favoarea Cristinei Ilie, obligându-l pe Brăiloiu să fie tată, deși acesta din urmă a refuzat să facă testul ADN. I s-a pus în vedere de către judecător să se prezinte la INML… de cinci ori, dar nu a făcut act de prezență. Procurorii din Buftea au deschis dosar penal pe numele fostului senator, pentru abandon de familie.

Cristina Ilie, tânăra din București care a avut o relație cu Liviu Brăiloiu, din 2010 până în 2012, atunci când a rămas însărcinată, a vorbit cu reporterul Replica despre demersurile sale legale în vederea obligării pe fostul politician să-și asume responsabilitatea. Femeia spune că, deși toate hotărârile judecătorești au fost de partea ei, inclusiv cea în care judecătorii au constatat că Brăiloiu este tatăl copilului, acesta refuză vehement să-și recunoască băiatul... doar pentru că este un om influent. Cristina și Brăiloiu s-au cunoscut la restaurantul hotelului celui din urmă, aceasta fiind cazată aici, împreună cu un grup de prieteni.

Liviu Brăiloiu

S-a îndrăgostit și au început relația, fără ca ea să știe că el este căsătorit. În vara anului 2012, când a rămas însărcinată, s-au despărțit, iar câteva luni mai târziu, avea să se nască Andrei. ”Mi-a sugerat să fac avort”, a spus Cristina Ilie.

Brăiloiu nu vrea să pună în aplicare hotărârea executorie

De 9 ani, se chinuie să-l facă pe fostul iubit să-și recunoască copilul. Deși a câștigat, recent, și l-a obligat pe fostul senator să fie... tată, acest refuză să pună în aplicare hotărârea. În schimb, se folosește de orice tertipuri pentru a nu o pune în aplicare.”Sunt multe acțiuni în instanțe, depuse de către el, respinse pentru că nu are motive temeinice să mă dea în judecată. O face să câștige timp ca să nu plătească pensia alimentară”, a declarat, pentru Replica, Cristina Ilie.

”Mi-a deschis 7 dosare civile ca sa suspende dreptul executoriu al sentinței. Am fost refuzată de executori, în Constanța, care mi-au spus că, din cauza relației de prietenie cu Brăiloiu, nu pot pune sentința în executare”, a mai spus fosta iubită.

Procurorii din Buftea i-au deschis lui Brăiloiu dosar penal pentru abandon de familie

Pentru că nu a pus în aplicare decizia judecătorească, Cristina Ilie i-a formulat plângere penală, iar procurorii au deschis dosar penal.

Cristina Ilie și Liviu Brăiloiu, pe vremea când erau împreună

”Am formulat plângere penală, în septembrie, pe rolul Parchetului din Buftea, pentru abandon de familie. A fost în lucru, iar la sfârșitul lunii decembrie mi-au trimis o adresă oficială că s-a instituit dosarul penal. Numai că lucrurile acestea durează, iar copilul nu beneficiază de niciun drept. Între timp, pe dânsul nu-l interesează, continuă în ritmul cu care este obișnuit, să nege, să se eschiveze, să nu-l intereseze de copil, așa cum a făcut-o timp de nouă ani. Și cum văd că i se permite, cu toate că i se resping dosarele inventate”, ne-a mai declarat Cristina Ilie.

”M-a înjurat non stop, nu am putut să leg două vorbe cu el”

Întrebată dacă a reușit să comunice cu Liviu Brăiloiu și cum își justifică acesta refuzul de a recunoaște copilul, Cristina Ilie ne-a mărturisit : ”Am discutat cu el, m-a înjurat non stop și pe mine, dar și persoanele care mă ajută, nu am putut să leg două vorbe. E o lecție de viață ce se întâmplă. Cât de departe poate ajunge vanitatea unui om și cât rău poate să-i facă unui minor! Cu toate că sunt atâtea legi care ar fi trebuit să ia în considerare interesul superior al minorului, nu al unui om influent”

Brăiloiu a fugit de testul ADN

Femeia ne-a mai declarat faptul că Liviu Brăiloiu refuză să facă și testul ADN, dispunându-se, în acest sens, un număr record de 5 prezentări la INML. ”Avem un dosar record, din aprilie 2018, cu sentința civilă în iunie 2021, în care s-a dispus un număr record de 5 prezentări la INML. Nu a venit. Decizia instanței nu e pentru dânsul. Refuză nemotivat să participe la testul ADN. Nu are dubii, el dorește să aducă martori, că-i are la îndemână. Eu a trebuit să fac dovada în instanță a unei relații de acum un deceniu. N-am întâlnit astfel de spețe. Am făcut tot ce am putut, din punct de vedere legal, am deschis dosar de executare silită, am depus plângere penală, alte variante nu mai am”, a conchis Cristina Ilie.

Cristina Ilie cu copilul

Facem precizarea că am încercat să aflăm și poziția fostului senator însă, până la închiderea ediției, acesta nu ne-a contactat pentru un punct de vedere.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da bine mai fata, in feb 2012 erai cu sotul tau la Escaldes si tot in acelasi an, prin feb, martie dai o fuga prin oras faci copilul cu altul, dupa care te casatoresti repede cu naivul care te-a plimbat de la inceputul anului? Bietul om a crezut ca e tata de baiat 6 ani ?
1
2
mare jigodie esti, nu are vina baietelul, ce copil frumos
2
0
He, he, he, o escroaca a dat de un escroc mai al naibii! Pai daca stia ea cum a facut el banii in Spania si mai apoi....
2
0
i-am dat doar la trambitza cum draku a facut copil ? Cred ca a retinut in gura si dupa ce am plecat si-a bagat in nitra !
1
5
genul de parlamentar pesedist ciorditor si mitoman...
7
0
o maimuta drogata cu un ciorditor betiv!
3
1
Liviu, colegu meu de partid......sa stii ca pe motor nu se merge n compleu rosu......si barbatu nu poarta camasi in florate....da banu la fata...ca ti a placut la fu...
4
0
cine sa fie o catea care sia ridicat coada in fatza unei javre maidaneze
5
3
de claxon stricat
3
3
claxona asta la fofo!
5
3
Cum a ajuns golanul asta senator.Lasi ,asta e cuvintul potrivit.
9
1
articol comandat ... santaje etc...marca replica
6
14
Pina la noua ani copilul avea un tata,toti spuneau ca seamana leit cu el,nu v-ati gindit la copil ,tu si sotul tau,inainte sa declansati nebunia asta?Ce o sa-i spuneti copilului,ca mama si-o tragea cu doi in acelas timp si nici ea nu stie care este tatal?oameni de nimic
10
23
Pana acum cine a fost tatal copilului? Copilul are 7 ani. Ceva e cusut cu ata alba. Pana acum dece nu a cerut recunoasterea paternitatii?
6
25
Concluzia e ca orice coarda se asigura de viata cand gasesc fraierul potrivit.
22
9
hotararea instantei este obligatorie doar pentru fraieri
33
1
Recunoaste-ti baiatu,ordinarule
31
2
e ala ptr. care platesti pe loc.De la Charlie citire...
18
0
Un derbedeu mitocan, semidoct, cu un nume sonor de claxon. Infect caracter poate avea un barbat care si ignora in mod voit progenitura.
55
1
Mai cunoastem dobitoci care jignesc ,injura si mint sa nu-si asume un drept si responsabilitati fata de copiii lor
43
3
Nu Tit are copil cu ea. Ea are un copil si zice ca e cu Tit. Sper sa observati diferenta. Barbatii nu raman insarcinati. Doar puiernitele raman insarcinate fara a fi casatorite. Bravo Tit!
12
54
Il cunosc bine pe Tit, nu va recunoaste niciodata copilul si nu-l va ajuta in viata. A considerat totul o aventura si el stie ca ea a refuzat sa faca avort, de aici vine si supararea lui Tit, nu poate lasa averea pe mana amantei si a copilului lor. Refuza ADN-ul pentru ca stie ca este al lui.
54
5
Cui ii pasa????
30
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218