REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cine este cu adevărat tatăl lui Cătălin Botezatu. Designerul a făcut dezvăluiri

Cine este cu adevărat tatăl lui Cătălin Botezatu. Designerul a făcut dezvăluiri

Replica API 9 aprilie 2022 | 00:00 1279

Cătălin Botezatu, unul dintre cei îndrăgiți designeri din România, a vorbit sincer și plin de nostalgie despre copilăria sa, familie, dar nu a ezitat să vorbească nici despre alte subiecte, mai sensibile.

Cătălin Botezatu

Invitat în cadrul podcastului semnat de Ionela Nastase și Adi Hădean, Cătălin Botezatu a fost mai deschis ca niciodată în a povesti amintiri din copilăria sa.

Poveștile din copilărie

Relaxat, designerul și-a adus aminte cu drag de Alexandria, orașul în care a crescut, dar a dat și ''din casă'' dezvăluind că el a fost un rasfatat crescut de bunica lui și înconjurat numai de femei, surorile mamei acestuia.

"Eu mă mândresc cu originea mea. (...) Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni. Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară - mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas", îşi aminteşte talentatul designer vestimentar.

Cătălin Botezatu nu a ezitat să vorbească nici despre relația cu tatăl său, despre care spune este un Don Juan, lucru ce îi aseamănă. Designerul recunoaște că ține la el, însă nu-i arată afecțiunea, deoarece nu știe cum.

"Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte... Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă. (râde) Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei "Te iubesc", poate în ultima perioadă... Dar nu-mi iese asta... Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate'', a declarat acesta, scrie click.ro.

În aceeași notă, designerul a dezvăluit și o întâmplare sensibilă prin care a trecut. Amândoi au trecut prin clipe grele, în aceeași perioadă.

"Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer! Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer. Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri. Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control, se ştie asta'', a declarat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa si noi ce trebuie sa facem?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272