REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cine este Daniel Piersic, fiul cel mic al lui Florin Piersic

Cine este Daniel Piersic, fiul cel mic al lui Florin Piersic

Valentina CAMARA 24 ianuarie 2023 | 00:00 1922

Faptul că Florin Piersic a iubit multe femei frumoase la viața lui este deja un lucru cunoscut de public, la fel ca faptul că îl are pe Florin Piersic Junior din căsnicia cu prima lui soție, Tatiana Iekel. Totuși, rareori este pomenit fiul cel mic al marelui actor, Daniel Piersic.

Cine este Daniel Piersic, fiul cel mic al lui Florin Piersic

După două căsnicii încheiate în divorț, Florin Piersic a rămas cu doi copii. Primul, Florin Piersic Jr., i-a urmat pașii pe plan profesional și a devenit actor, reușind să fie și foarte apreciat în domeniu. Cel de-al doilea, Daniel Piersic, a fost departe de lumina reflectoarelor din România și puțini știu povestea lui.
Daniel Piersic, fiul lui Florin Piersic, are 47 de ani și locuiește în Viena

Daniel Piersic este fiul pe care Florin Piersic la avut din căsnicia cu Anna Szeles, o actriță de origini maghiare alături de care a petrecut 10 ani din viață. Când părinții lui au divorțat, Daniel a rămas cu mama lui și s-a mutat definitiv în Budapesta, ca în cele din urmă, la vârsta adultă, să se mute în Viena.

Spre deosebire de fratele lui mai mare, Daniel a preferat să-și clădească o carieră într-un domeniu foarte diferit de al tatălui său. El a devenit economist, fiind expert în comerț exterior și relații internațioale în Austria.

Daniel Piersic este tatăl a doi băieți

În prezent, Daniel se poate lăuda cu o familie frumoasă, fiind la rândul lui tatăl a doi băieți. Cel mai mare, Mark Cristian, se apropie de vârsta adolescenței, iar fratele său are în jur de 10 ani. Soția fiului cel mic al marelui actor este, de asemenea, actriță, fiind de origine maghiară.

Anna Szeles a divorțat de Florin Piersic în 1985

Florin Piersic și Anna Szeles au format un cuplu timp de 10 ani. Ea a fost cea care i-a dăruit actorului al doilea fi, dar în 1985 a cerut divorțul și l-a obținut.

După separare, actrița s-a mutat cu fiul ei în Ungaria, iar Florin Piersic a trebuit să se mulțumească doar cu vizite din partea fiului său.
Ce relație are Florin Piersic cu fiul lui mai mic

În privința relației pe care o are Daniel cu tatăl lui, chiar el a fost cel care a dezvăluit detalii în acest sens. Fiul actorului a povestit cum s-a desfășurat copilăria lui după divorțul părinților și a menționat că aceștia au păstrat o relație de prietenie, iar actrița s-a asigurat că petrece timp și cu tatăl lui.

„Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj. E ca și cum m-aș întoarce acasă aici.

Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu.

La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, a declarat Daniel Piersic într-un interviu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212