REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cine este Don Lemon, prezentatorul american care a fost concediat

Cine este Don Lemon, prezentatorul american care a fost concediat

Valentina CAMARA 26 aprilie 2023 | 00:00 300

Don Lemon, prezentatorul CNN, a îndreptat mai multe atacuri la adresa postului de televiziune după ce a fost concediat. Decizia demiterii din fucție a bărbatului a venit în urma unor acuzații de misoginism și comportament inadecvat. Don Lemon a scris pe Twitter că este uimit de decizia televiziunii. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Cine este Don Lemon, prezentatorul american care a fost concediat

Don Lemon este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori ai CNN, post de televiziune ce a anunțat, în urmă cu puțin timp, că s-a despărțit de doi dintre angajații săi.

Unul dintre ei este Don Lemon. Concret, co-prezentator al emisiunii sale matinale a fost demis din funcție, în urma unor acuzații de misoginism și comportament inadecvat.

Așadar, CNN a declarat oficial plecarea lui Don Lemon, care a fost co-prezentator al emisiunii sale matinale. În anunțul făcut pe rețelele sociale, directorii i-au transmis acestuia și un mesaj.

"Îi urăm numai bine.", se arată în anunțul concedierii lui Don Lemon de la CNN.

Se pare că această decizie vine după remarcile făcute în direct ale co-prezentatorului de la CNN, în care a spus că Nikki Haley, în vârstă de 51 de ani, nu se află „în floarea vârstei”.

Don Lemon a fost cel mai recent co-prezentator al emisiunii "This Morning" de la CNN. Cu toate acestea, el a intrat în dizgrație la începutul acestui an, după comentariile pe care le-a făcut despre aspirantă la președinție Nikki Haley, fost ambasador la ONU și guvernator al Carolinei de Sud.

Cine este Don Lemon

Don Lemon este un cunoscut om de televiziune ce s-a alăturat postului CNN în septembrie 2006. Înainte să obțină rolul de co-prezentator al „CNN This Morning”, acesta a găzduit emisiunea „Don Lemon Tonight”, difuzată în prime-time, timp de peste opt ani.

În timpul președenției lui Donald Trump, Don Lemon a dobândit o faimă uriașă, asta pentru comentariile sale fără menajamente despre fostul șef de stat al Statelor Unite ale Americii, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468