REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cine este Emily Burghelea, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea”

Cine este Emily Burghelea, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea”

Replica API 19 iulie 2022 | 00:00 1393

Emily Burghelea nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Tânăra este acum prezentatoare la „Vorbește lumea” alături de Cosmina Păsărin și Majda, după ce Adela Popescu a ales să prezinte show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Emily Burghelea

Adela Popescu a fost înlocuită de luni, 18 iulie, în emisiunea „Vorbește lumea” de Emily Burghelea, Cosmina Păsărin și Majda. Soția lui Radu Vâlcan a acceptat provocarea de a prezenta alături de Cabral show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Emoționată și extrem de fericită de noul început, Emily Burghelea declară: „Pentru mine, emisiunea Vorbește Lumea înseamnă extrem de mult! Am 23 de ani, sunt la început de drum și mă bucur că mi s-a dat șansa să fac parte dintr-un proiect atât de frumos! Este un pas uriaș pentru mine, doar ce am terminat facultatea de Comunicare și Relații Publice, doar ce am dat-o pe Amedea, fetița mea, la creșă… Toate lucrurile s-au așezat exact așa cum trebuie ca să pot face parte din fabuloasa echipă Vorbește Lumea! Simt că este mâna lui Dumnezeu, iar pentru asta îi sunt extrem de recunoscătoare! Sunt fericită, entuziasmată, emoționată și nerăbdătoare să-mi încep diminețile în platoul Vorbește Lumea! Sper din suflet ca cei de acasă să ne urmărească parcursul într-un număr cât mai mare!”.

Cine este Emily Burghelea

Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Ulterior, ea a fost asistentă la Acces Direct, de unde și-a dat demisia în direct. Emily Burghelea a încercat să spună în emisiunea moderată de Mirela Vaida că Veronica, cunoscută de telespectatori ca Vulpița, era agresată de soțul ei, Viorel.

Emily a născut în luna aprilie a anului trecut o fetiță. Noua prezentatoare de la „Vorbește lumea” este căsătorită și preferă să țină ascunsă identitatea soțului ei, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212