REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cine este Mahmoud Chaher, sirianul de la „iUmor” sezonul 13. Concurentul s-a calificat direct în finală

Cine este Mahmoud Chaher, sirianul de la „iUmor” sezonul 13. Concurentul s-a calificat direct în finală

A.F. 2 noiembrie 2022 | 00:00 354

Cu glume inteligente și actuale, inspirate din viața personală, Mahmoud Chaher i-a impresionat pe cei patru jurați „iUmor”, seara trecută, în cadrul unui alt episod de audiții.

Mahmoud Chaher

Delia, Teo, Costel și Cheloo i-au dat câte un like, iar telespectatorii l-au votat în număr atât de mare, încât l-au trimis direct în marea finală a sezonului 13!

Mahmoud Chaher a venit din Siria în România în urmă cu șapte ani și s-a adaptat foarte bine aici. În faţa juriului „iUmor”, sirianul a venit cu un moment inspirat din experiențele trăite după ce și-a părăsit țara natală – la fel a făcut și când a participat în sezonul 1 Stand-Up Revolution.

Costel a fost cucerit de evoluția lui Mahmoud Chaher și a declarat: „Ăsta este un material extraordinar de bun. (…). Omule, din punctul meu de vedere, dacă aveam această putere, să îți dau premiul ăsta direct, ca să câștigi finala, ți-l dădeam! Ești foarte bun“.

Concurentul „iUmor” l-a surprins plăcut și pe Cheloo, care, deși, a fost sceptic în privința lui la început, la final, i-a spus: „Ai tot respectul meu! Am crezut că ești român, semeni cu un coleg de clasă pe care l-am avut – Radu. D-aia ți-am zis: «Radu»“, iar Teo a adăugat: „Pentru mine a fost ca un fel de validare a lui Mahmoud, că l-a cucerit pe Cheloo, știi? Cheloo era pregătit să nu-l placă și erau glumele bune, n-aveai ce să zici. Și-a râs“.

Entuziasmat, Costel i-a mai făcut o mărturisire surprinzătoare lui Mahmoud Chaher, după ce aceasta a spus „Eu sper să fac rost din emisiunea asta de 20.000 de euro!”

„Dacă nu câștigi finala, îți dau eu!“, iar Delia a completat: „Îl vrem în finală, da?! Îl vrem în finală! Mi-a plăcut foarte mult!“. Dorința cântăreței s-a îndeplinit, telespectatorii votându-l pe sirian şi trimiţându-l direct în finala „iUmor”, scrie Libertatea.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272