REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cine este Maria Alexandra, noua iubită a lui Giani Kiriță

Cine este Maria Alexandra, noua iubită a lui Giani Kiriță

Valentina CAMARA 21 martie 2023 | 00:00 449

Giani Kirița și-a regăsit dragostea în brațele unei noi femei, cu care face furori pe rețelele de socializare și în public. Maria Alexandra este noua iubită a fostului fotbalist, iar diferența de vârstă dintre cei doi este destul de mare.

Cine este Maria Alexandra, noua iubita a lui Giani Kirita

A avut o carieră de succes în fotbal și o fiică cu care se mândrește, iar acum are succes și în rândul femeilor, deoarece Giani Kiriță și-a făcut o iubită care întoarce toate privirile. Maria Alexandra este mult mai tânără decât fostul fotbalist, însă acest lucru nu pare să fie o problemă între cei doi. Iată ce vârstă are tânăra, deoarece este aproape de cea a fiicei lui.

Cine este Maria Alexandra, noua iubtă a lui Giani Kiriță

Giani Kirițîă a trecut printr-un divorț de mama copiilor lui, cu care a fost căsătorită până în anul 2007. De atunci și până acum, fostul fotbalist nu a obișnuit să se afișeze alături de multe femei. Acum însă, a venit momentul să o arate lumii pe noua sa iubită, care a întors până acum toate privirile.

Maria Alexandra are 24 de ani și formează un cuplu de mulți ani cu Giani, însă cei doi au stat departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, lucrurile sunt destul de serioase între ei, având în vedere că locuiesc deja împreună.

Se pare că fostul fotbalist a dus-o inclusiv acasă la mama lui, semn că este o femeie cu care are gânduri serioase și cu care se mândrește peste tot. Nu este de mirare, deoarece Maria Alexandra este de o frumusețe răpitoare.

Ce diferență de vârstă este între cei doi

Giani Kirita și Maria Alexandra sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se pare că diferența de vârstă nu le afectează deloc relația. Între cei doi este o diferență de vârstă de 22 de ani, iubita lui având aproximativ aceeași vârstă cu cea a fiicei sale, Roxana.

Până acum, Giani Kirița a lăudat-o pe iubita lui, spunând că este femeia care a reușit să îl cumințească și să se așeze la casa lui. Cu toții știm că fostul fotbalist atrăgea domnișoarele din cluburi ca un magnet și era un împătimit al distracției, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e Giani Kirita?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369