REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cine este Ovidiu Buta de la „America Express”

Cine este Ovidiu Buta de la „America Express”

Valentina CAMARA 16 ianuarie 2023 | 00:00 1284

Ovidiu Buta este foarte cunoscut de când a apărut la Poliția Modei. Criticul de modă colaborează cu Iulia Albu în cadrul acestei emisiuni de pe Antena Stars. El a participat la „America Express” alături de directorul artistic Joaquin Bonilla. Iată cine este Ovidiu Buta de la „America Express”, de fapt. Detalii pe care sigur nu le știai despre el.

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta de la „America Express” este stilist și a lucrat cu vedete internaționale

Ovidiu Buta de la „America Express” este stilist de meserie și a lucrat cu vedete internaționale, precum cântărețul Kanye West. Cu Kanye West a colaborat pentru o colecție care a fost creată de fostul soț al vedetei internaționale Kim Kardashian. El a lucrat și cu Alessandra Ambrosio, Tony Ward, Sebastian Stan și Isabeli Fontana.

Editorialele pe care le-a făcut concurentul de la America Express au apărut în următoarele reviste de modă: Elle, Numero, Vogue Portugalia, Vogue, L’Officiel Germania și Russia, Elle Deco, Beau Monde, HB România, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar Mexico, GQ (Brazilia, Franța, Mexic, Italia și România).

A participat și la alte emisiuni TV

Ovidiu Buta nu a participat doar la reality show-ul „America Express”. difuzat pe Antena 1. Stilistul colaborează cu Iulia Albu la emisiunea Poliția Modei, difuzată pe Antena Stars, iar aici el vorbește despre ținutele mai multor vedete din showbiz.

Ovidiu Buta participă la „America Express” alături de Joaquin Bonilla

Ovidiu Buta participă la reality show-ul „America Express”, difuzat pe Antena 1, alături de Joaquin Bonilla. Joaquin Bonilla este director artistic, de orgine mexicană, iar acesta a fost un avantaj pentru cei doi concurenți, pentru că show-ul s-a desfășurat în țara natală a lui Joaquin Bonilla.

Ovidiu Buta, despre „America Express”: „Am învățat să trăim”

Despre America Express, Ovidiu Buta a declarat că nu se aștepta să fie un show atât de dur. În acest reality show a învățat să doarmă, să trăiască, să mănânce, dar și să se spele pe unde apucă, căci ăsta este show-ul.

„Când te uiți la TV, America Express nu pare un show făcut între două hoteluri. Dar nici nu credeam că va fi între două camionete sau două case care stau să cadă pe noi! Am învățat să trăim, să dormim, să mâncăm, să ne spălăm în camionete! Din trei mașini luate la autostop, două erau camionete”, a spus stilistul, potrivit a1.ro.

De asemenea, criticul de modă a mai precizat că a descoperit un lucru pe care nu îl știa la el, acela că știe să relaționeze foarte bine cu străinii și, totodată, știe să-i convingă pe aceștia să-l ajute.

„Descoperi în tine lucruri pe care nu știai că le ai. Să relaționezi atât de ușor cu niște străini, să îi convingi să facă lucruri, să le ceri să facă anumite lucruri și ei să te asculte. Asta mie mi se pare cea mai mare descoperire raportată la propria persoană”, a mai adăugat el, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212