REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cine este Sadhguru, liderul spiritual la care au mers Loredana Groza și Andreea Bălan

Cine este Sadhguru, liderul spiritual la care au mers Loredana Groza și Andreea Bălan

Valentina CAMARA 10 ianuarie 2023 | 00:00 605

Loredana Groza și Andreea Bălan i-au făcut o vizită de proporții unui lider spiritual, alături de care s-au fotografiat cu mândrie. Sadhguru este în, realitate, un personaj controversat, care a fost acuzat de multe ilegalități în India.

Sadhguru este un lider spiritual din India

Românii au auzit de Sadhguru atunci când a făcut o vizită în România, iar Arenele Romane s-au umplut de oameni dornici să-l cunoască pe liderul spiritual din India. Însă, imediat după, gurile rele au vorbit despre diferite ilegalități de care a fost acuzat în India. Ei bine, se pare că liderul spiritual este pe placul Loredanei Groza și Andreea Bălan, deoarece cele două au fost în India să îl cunoască.

Cine este Sadhguru cu adevărat

Sadhguru este o adevărată personalitate în lume și este considerat liderul spiritual al vremurilor actuale în care trăim. Jaggi Vasudev, așa cum este numele lui real, s-a născut în India, are vârsta de 65 de ani și este fondatorul Fundației Ishia, care se ocupă de un centru de ashram și yoga. Mai mult, Sadhguru este și profesor de yoga din anul 1982, iar treptat a ajuns un adevărat simbol în această industrie.

În primvărara anului 2022, în data de 21 aprilie, liderul spiritual a creat haos la Arenele Romane, după ce mulți oameni și o mulțime de vedete s-au adunat pentru a-l cunoaște. După ce s-a impus ferm prin fundația ”Salvarea solului”, Sadhguru a devenit cel mai urmărit yoghin din lume, având 2,2 miliarde de vizualizări pe rețelele de socializare în doar un an.

Chiar dacă are vârsta de 65 de ani, Sadhguru este un om activ fizic, având în vedere că merge cu motocicleta aproximativ 30.000 km din India până în Londra timp de 100 de zile, unde merge pentru a-i informa pe oameni despre conservarea solului.
Liderul spiritual a fost acuzat de ilegalități în India

Sadhguru nu a scăpat de gurile rele de-a lungul timpului, după ce a fost acuzat de ilegalități ăn India. Se știe că liderul spiritual a făcut construcții ilegale într-o arie protejată din cea mai mare pădure protejată din India. Locul este situat lângă rezervația Nilgiri Biosphere.

Cel mai mare yoghin din lume a devenit celebru după ce a fost vizitat de persoane celebre în lume, precum Will Smith și a apărut în câtteva interviuri unde a vorbit despre salvarea solului. Scopul său în lume este să salveze natura în aceste contexte nefavorabile, potrivit spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272