REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cine este soția lui Ionuț Iftimoaie

Cine este soția lui Ionuț Iftimoaie

Valentina CAMARA 19 aprilie 2023 | 00:00 2036

Ionuț Iftimoaie și soția sa, Maria, sunt căsătoriți de 15 ani și au 3 copii frumoși împreună. Aceștia au reușit să construiască viața la care au visat, dar a fost nevoie de multe sacrificii. Partenera sportivului are o afacere proprie și nu duce lipsă de cliente.

Cine este sotia lui Ionut Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie este cunoscut pentru cariera sa de luptător, deși s-a retras în urmă cu 7 ani. Acesta a ales să se concentreze pe viața sa familie și a reușit să-și deschidă o afacere care să-i rotunjească veniturile. Este căsătorit cu Maria, o brunetă frumoasă care i-a dăruit 3 copii.

Cine este soția lui Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie și soția sa, Maria s-au căsătorit în urmă cu 15 ani și reușesc să aibă o relație frumoasă, fiind și părinții a trei copii care le moștenesc trăsăturile, dar și pasiunile.

Aceștia au ales să locuiască la Bacău, locul natal al sportivului și au reușit să construiască viața pe care o visau. A fost nevoie de mai mulți ani pentru a ajunge la rezultatele pe care le visau, astfel că drumul a fost lung, dar acum se bucură de reușite. Ionuț Iftimoaie a participat și la un concurs sportiv, unde și-a depășit limitele.

Deși între ei este o diferență de 13 ani, nu a fost niciun impediment. În timp ce sportivul are 44 de ani, soția lui are 31 de ani, dar se iubesc la fel ca în prima zi.

Cei doi se ocupă de o afacere în domeniul agrementului în Comănești, fiind un proiect pe fonduri europene. Aici au loc numeroase evenimente sportive, iar doritorii pot merge și la piscină. Maria Iftimoaie nu și-a lăsat pasiunea pentru croitorie deoparte și a ales să o fructifice. Ea a deschis un atelier de croitorie unde face rochii superbe, pentru fiecare eveniment, pe care le vinde cumpărătoarelor.

Ionuț Iftimoaie și soția sa sunt părinții a trei copii

Fostul luptător și soția sa, Maria au trei copii, două fete și un băiat. Nicholas și Nicole au vârste apropiate, respectiv 15 și 14 ani, în timp ce mezina familiei, Ioana, are 8 ani. Băiatul este mai apropiat de tată, iar Ionuț Iftimoaie încearcă să-l îndrume către o carieră sportivă, iar fetele stau mai mult cu mama lor și sunt pasionate de modă.

Părinții își dedică timpul lor pentru creșterea și educarea copiilor, indiferent de planurile pe care le au. Deși sunt ocupați, având afaceri importante pe care le administrează, familia este mult mai importantă, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mult respect.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468