REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cine este spărgătorul de mașini din Constanța, arestat preventiv? Video

Cine este spărgătorul de mașini din Constanța, arestat preventiv? Video

Virgil STOIAN 21 octombrie 2023 | 00:00 2713

Dan Adrian Băiceanu, în vârstă de 21 de ani, este un client vechi al oamenilor legii, încă de când avea 19 ani. Încă de pe atunci, acesta manifesta apetență pentru mașinile marca Daewoo, respectiv Matiz și Tico. Chiar dacă nu are permis de conducere, acestuia îi place să le conducă și apoi să le abandoneze. Abia ieșit de la închisoare, acesta și-a continuat parcursul infracțional furând 7 mașini pe care le-a condus, și ulterior le-a abandonat, și spărgând alte 5 din care a sustras diverse bunuri. Potrivit informațiilor noastre, din cele 12 automobile, 11 erau Matiz și una Tico.

Cine este spargatorul de masini din Constanta, arestat preventiv? Video
La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 21 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta este bănuit că, în perioada 12 – 18 octombrie a.c., ar fi sustras 7 autoturisme parcate pe străzile din municipiul Constanța, autoturisme pe care le-ar fi condus pe diferite distanțe, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar, ulterior, le-ar fi abandonat. De asemenea, în aceeași perioadă, ar fi pătruns în alte 5 autoturisme parcate, prin forțarea portierei sau spargerea geamului, sustrăgând diverse bunuri. Prejudiciul total este de aproximativ 15.000 de lei. Magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cine este spargatorul de masini din Constanta, arestat preventiv? Video

Infractor de când era minor

În 2019, Dan Adrian Băiceanu a abordat o persoană, pe care a condus-o într-o clădire dezafectată din zona Gării din Constanța, iar acolo a lovit-o cu o piatră în zona capului, furându-i un rucsac în care se aflau 17 lei, haine și un aparat de radio. Cum era minor (17 ani), magistrații l-au condamnat la asistare zilnică pe o perioadă de 6 luni. Dar nu a trecut mult și a fost oprit în trafic întrucât rula haotic cu o mașină în miez de noapte, fără lumini. Atunci s-a dovedit că iubitul surorii sale îl lăsase să doarmă în respectivul vehicul, însă el a plecat la plimbare cu mașina, fără permis de conducere. A fost condamnat pentru furt în scop de folosință, dar nu în regim de detenție. În anul 2021, acesta ar fi sustras două autoturisme marca Daewoo Matiz, care se aflau parcate în orașul Năvodari, respectiv municipiul Constanța. Totodată, la data de 14 octombrie 2021, persoana în cauză ar fi sustras bateria - acumulator a unui autoturism parcat în municipiul Constanța. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis arestarea preventivă a acestuia, pe 20 octombrie 2023.

Individul nu are carte, a absolvit doar 2 clase, drept pentru care capacitatea intelectuală este aproape de 0. Nu are un domiciliu stabil, cutreierând pe străzi, și tot acolo își face somnul de frumusețe nopțile.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca are 2 clase, crezi ca nu are capacitate intelectuala? Avem noi parlamentari care au trecut pe langa scoala si acum ne hotaresc taxele si impozitele. Nu mai zic de Marcelika de la Buzau.
5
0
Pont. Fura pt a cumpara droguri de la Ionescu Florin zis "Foame"..
8
1
Vina este a justiției, ce trebuia sa l scoată din circuit pe tembelul ,jegul și periculosul ăsta ,din start.Dar nu a făcut o,cum de fapt nu face.Justitia. Cică vor în Schengen. Sictir.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468