REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CINE este TÂNĂRUL care a MURIT în timp ce ÎNCERCA să prindă un HOȚ! VIDEO

CINE este TÂNĂRUL care a MURIT în timp ce ÎNCERCA să prindă un HOȚ! VIDEO

Replica API 24 septembrie 2021 | 00:17 7746

Scene desprinse din filmele de acțiune în Piața din Tomis III. Radu, un tânăr de 24 de ani, a murit în încercarea de a prinde un hoț. Clipele de groază s-au petrecut în cursul zilei de marți, 21 septembrie a.c., în jurul orei 16:30. Persoanele care l-au cunoscut pe tânăr au doar cuvinte de laudă și stimă la adresa acestuia, afirmând că era un băiat cuminte, educat și ajuta pe toată lumea, fără să aștepte ceva în schimb.

În încercarea de a-și ajuta aproapele, Radu, un tânăr de 24 de ani, a murit. Vorbim despre evenimentul petrecut în cursul zilei de marți, 21 septembrie a.c., în Piața din Tomis III. Un necunoscut a reușit să sustragă un telefon ce aparținea unei femei, de 49 de ani, ce se afla pe o masă pe care aceasta avea expuse produse în vederea comercializării. Pentru că îi plăcea să-și ajute semenii, Radu a fugit după hoț, în încercarea de a recupera telefonul furat. Doar că, din păcate, acesta a căzut secerat la pământ și nu s-a mai trezit. Din păcate, bărbatul, de 24 de ani, a decedat la spital, în ciuda eforturilor depuse de medicii constănțeni de a îl readuce la viață.

Tânărul a avut o viață grea

Potrivit unor persoane care îl cunoșteau pe bărbat, Radu nu a avut o viață tocmai fericită, mai degrabă una tumultoasă, presărată doar de eșecuri. Cu toate astea, bărbatul încerca să-și ajute apropiații, fără a aștepta ceva în schimb. ,,Radu avea în jur de 24-25 de ani și era un super băiat. Ajuta oamenii din Tomis III cu diferite treburi, fără să aștepte ceva în schimb. Era un băiat cuminte și educat, chiar dacă viața nu a fost prea fericită pentru el, acesta trăind mai mult pe străzi. În ultimul timp, reușise să își închirieze o casă și locuia acolo. Din păcate, a decedat la spital, în încercarea de a ajuta un om.”, a declarat pentru Replica de Constanța, un apropiat al acestuia.

Mai multe detalii puteți citi aici: În TOMIS III, ca-n FILMELE de ACȚIUNE: Un bărbat a MURIT după ce a ALERGAT un HOȚ! Video

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitac cat mai este spaga din piata Tomis 3? Constanta altfel a murit din cate se pare! Faceai lant uman la lupoaica si acum dai aprobari pentru autorizatii de construire pe toate spatiile verzi. Halal om de arme!
1
0
Hotzul traieste?
0
0
articolul este interesant, pacat ca nu am aflat de ce a murit saracul om.
13
0
bravo!Dzeu sa-l ierte!
8
1
de el saracu Dumnezeu sa-l ierte
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218