REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cine este tânărul mort după ce a căzut din barcă, la Tuzla

Cine este tânărul mort după ce a căzut din barcă, la Tuzla

Replica API 12 noiembrie 2019 | 00:41 888

Tânărul care a pierit tragic, după ce a căzut din barca aflată pe Balta Tuzla, se numește Valentin Emanuel Stoian. Acesta a fost arbitru de fotbal, categoria a II a. Rudele și prietenii îi plâng dispariția fulgerătoare pe Facebook.

Reamintim că, în urmă cu două zile, puțin înainte de miezul nopții, prin intermediul numărului de urgență 112 s-a cerut ajutor pentru intervenția salvatorilor la balta Tuzla, unde un tânăr s-a înecat.

Un tânăr de aproximativ 21 de ani a căzut dintr-o barcă aflată pe baltă, fiind scos de persoanele cu care se afla. Medicii sosiți al fața locului au efectuat manevrele de resuscitare fiind, apoi, transportat spre spitalul județean Constanța, în hipotermie, protocolul de resuscitare fiind continuat acolo.

Din păcate, tânărul nu a răspuns manevrelor, în ciuda eforturilor medicilor de a-l ține în viață.

Valentin Emanuel Stoian era din Oltina.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei ce jicnesc acest copil sa va fie rusine.Nu va mai dati cu parerea,el era in timpul serviciului cand s a intampla.Nu l mai faceti prost ca aveti si voi copii.Eu vb cu el si imi dadea buna ziua si pazea balta de hotii care veneau la furat de peste.Il cunosc foarte bine pe acest copil.Dumnezeu sa il ierte.Sa va fie rusine cei ce il vb de rau.Mai bine i ati aprinde o lumanare decat sa vb de rau.Il vb de rau cand este mort?Da normal pt ca nu l ati putut mitui sa intrati la braconat.Rusineeeee.....aveti copii de seama lui.
1
0
Pt ala care a-ntrebat "cui ii pasa de un prost?"- sa stii ca se potriveste intrebarea asta pentru parerea ta. Oamenii ca tine pot fi foarte cruzi....
1
1
A fost un baiat bun si cu mult bun simt.. Si nu, nu era la furat, lucra pe balta tuzla. Nu stiu cum oamenii pot fi atat de cruzi, atat de mici, atat de dezumanizati.. fara sa cunoasca nimic despre persoana respectiva, mai ales cu un tanar de 21 de ani ce avea toata viata inainte.. Macar sa respectam durea parintilor si daca nu putem face bine, macar sa nu facem rau. Dumnezeu sa l odihneasca in pace!
9
3
Fura peste ca sa-l vinda.Si-a primit rasplata!La mai multi!
5
11
Pentru necunoscatori nu il mai vorbiti de rau! Eu l-am cunoscut personal pe Vali cand am fost la pescuit la Balta Tuzla, era un baiat de nota 10. Nu era braconier nici pe departe, era angajat al Baltii Tuzla. Dumnezeu sa il ierte!
6
9
Pentru 18.04- Musca "pica in lapte" si se "baga in curu calului". Deci, se spune: "s-a bagat ca musca-n curu calului" sau "a picat ca muscapn lapte". Nu stricati va rog folclorul ca atat nea mai ramas.
10
11
Ce cauta la miezul noptii pe balta cu barca si prietenii auzi ..se spargeau in figuri ..cocalari fitosi ,iata ce se intampla ..
6
10
Ar trebui anchetata firma la care lucreaza.daca era in timpul programului,daca era echipat corespunzator,etc.
4
8
De asta ne merge noua romanilor prost pentru ca sunt idioti ca voi care se baga ca musca in lapte!!! Retardatilor, fiecare are dreptul la opinie, chiar daca nu va convine si mortul orcine ar fi fost el tot un om ramane cu bunele si relele lui! Si inca ceva, nu pot avea compasiune pentru prostie!!!
14
8
Multi cretini in tara asta ! Cand cineva moare , indiferent cine e trebuie sa ai compasiune .
11
4
Deh, braconajul mai face si victime.
17
8
Dunezeu sa-l odihneasca in pace. Condoleante familiei indoliate. A fost in om. Despre morti numai de bine.
15
3
Cind esti pst,mai si crapi.la mai multi cocalaros gipsanos!
8
21
sigur ii pasa lu' mata de prostu de fisu....
17
12
Cui ii pasa de un prost?
9
36

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272