REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cine este Tudorel Popa de la „iUmor” sezonul 13

Cine este Tudorel Popa de la „iUmor” sezonul 13

A.F. 9 noiembrie 2022 | 00:00 341

Talentul de a imita sunete, simplitatea și, totodată, spontaneitatea cu care și-a construit Tudorel Popa momentul pe scena iUmor i-a impresionat pe jurații emisiunii. Delia, Costel și Cheloo i-au oferit câte un like, trimiţându-l la votul publicului.


Oamenii de acasă au fost și ei cuceriți de numărul creat de concurent și, în urma votului, acesta a ajuns direct în marea finală a sezonului 13, scrie Libertatea.

În prezent, Tudorel Popa lucrează la o firmă de salubrizare din Tulcea și, deși este obișnuit cu lumea televiziunii, la iUmor, el a venit pentru prima dată. În urmă cu mai mulți ani, acesta a participat la „Românii au talent”, unde a cucerit juriul cu talentul lui.

„Ești așa… o energie și o veselie tot! Mă bucur tare să te cunosc. Ești tare, ai ureche muzicală foarte bună!“, i-a mărturisit Delia concurentului.

Costel a completat „Uite un om simplu cu foarte multe calități și cu foarte multe valori. Și-a salutat șefii, cine face chestia asta, să o zică cu așa o bucurie și cu așa un respect?!? Nu părea că e cinic, nu părea că e sarcastic sau că îi ia la mișto. Îmi aduce aminte de Forrest Gump!”

Nicoleta Luciu, juratul-surpriză al ediţiei, a făcut o glumă înainte să-i dea dislike lui Tudorel Popa: „Eu am acasă copii care fac ce ai făcut tu pe scenă“, iar Cheloo a declarat: „Nu pot decât să salut efortul tău artistic. Eu te vreau în finala iUmor sezonul 13“.

Copleșit de emoții, pentru că a obținut trei like-uri, concurentul a izbucnit în lacrimi când a ajuns în backstage, lângă Șerban Copoț și Dan Badea, iar acesta din urmă l-a îmbrățișat.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212