REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cine nu are mască, NU mai poate să facă cumpărături în supermarketuri

Cine nu are mască, NU mai poate să facă cumpărături în supermarketuri

Replica API 18 aprilie 2020 | 00:00 6898

Constănțenii care își fac cumpărăturile din supermarket-uri ar putea fi verificați de agenții firmelor de pază dacă sunt echipați cu măști de protecție. În caz contrar, cei care nu aleg să se protejeze și să aibă grija de cei din jur, în contextul pandemiei Covid-19, ar putea să nu fie lăsați să intre în aceste supermarket-uri.

Recomandările vin din partea Direcției de Sănătate Publică din Constanța și vizează responsabilizarea cetățenilor, dar și a agenților de pază din supermarket-uri, în încercarea de a diminua pe cât posibil răspândirea virusului SARS-CoV-2. De asemenea, constănțenii sunt rugați să atingă doar produsele pe care vor să le cumpere, indiferent că poartă sau nu mănuși de protecție.

"Facem apel către firmele de pază din supermarket-uri, să ia atitudine față de toate persoanele care intră în aceste spații fără materiale de protecție, indiferent că vorbim de mască de protecție, fulare sau eșarfe. Oamenii trebuie să înțeleagă că este nevoie să limiteze cât mai mult răspândirea virusului. Un alt aspect deosebit de important este atingerea produselor. Recomandăm cetățenilor să atingă doar produsele pe care doresc să le cumpere.", a spus Cristina Schipor, șefa DSP Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa fie pupat si-n fata si-n spate de ofticacati...
1
0
Chiar astazi se plimbau cumparatorii la Kaufland fara masti. Printre ei si colorati.
0
1
Foarte bine,asa trebuie...
1
4
Oare degeaba suntem? asa zisele produse romanesti din Carrefour etc sunt fabrici falimentate de ei, luate la pret de nimic si produc sub marca produs in ROmania, stiati ca anumiti oameni de afaceri au adus sere din SPania , rosiile alea cu gust de nimic, acum sunt rosii romanesti, suntem prostiti pe fata pentru ca romanii sunt prosti de fel, manipulati dupa cum vor cei cu bani, in curand ne vom angaja cu totii la LIDL, natie de intelectuali..
4
0
somitate mai esti, produsele alea romanesti sunt jacmanite de LIDL si altii ca ei, incearca ma ...sa deschis un magazin alimentar sa vedem daca in 10 ani vei avea 1000 de locatii sau macar o locatie MEga Imaga, it igarantez ca nu vei reusi sa faci banii lor, cei din ochii tai se uita la A3 dar tu mai lasa icoanele alea, nu le mai pupa ca ti ai pierdut minte de tot, germanule care esti
1
0
In elvetia nu poarta nimeni masti si manusi, nici macar politia care patruleaza , ca sa nu mai vorbin ca nu iti trebuie nici o declaratie cand iesi din casa .In schimb se pastreaza distanta de 2m . Pe 26 aprilie vor da drumul si la gradinite si la marile mafazine . Cu restaurantele si cafenelel e mai greu, inca nu e stabilita data cand se vor deschide , in rest lumea isi vede de treaba ca si pana la inceput de pandemie
6
0
merge sa dai 10 lei si sa furi de 200 din magazin.plus ca degeaba e filmat gipsanu fiind protejat de masca.regula mai simpla era gipsanii sa nu intre.
4
2
Asa trebuia de mult
3
5
cu masca dar fara bani,merge
7
1
Daca nu purtau este bine,pe tiganci daca le vezi cu masca poti sa fii sigur ca ele le poarta pentru ca sa fie mai greu de recunoscut cand fura din magazin si tigani le poarta doar cand fura bancomatele.
7
0
ieri la cora nici o cioara nu avea masca sau manusi se plimbau ca pe bulevard.ce cautau inauntru?
9
3
Daca am o masca cu Victor Ciorbea,pot intra?La inceputul pandemiei,in Romania ni s-a spus ca mastile si spirtul nu ajuta!Acum a devenit obligatoriu sa purtam masca si pe strada!
8
3
Tiganii samsari au acaparat toate pietele. Daca cumperi de la ei la pret dublu inseamna ca faci bine?
10
0
Este o masura foarte buna. Te uiti si vezi fel de fel de ghiolbani la care le curge maioneza din gura - vorba lui Vadim - bantuind prin magazine.
11
15
,,supermarketurile,,masti la dispozitia clientilor?sa cumpere masti si sa ofere sa zicem la un pret modic,de 1 leu masca.asa nu merge?sau e interes local sa stresam lumea suplimentar?
19
7
..este pupat.IN KUR..de la 1 mm...
19
12
Produsele de origine animala din piete PUT, cat despre legumele si fructele vandute tot in piete va spun ca sunt multi care dau cu pesticide in exces. Se gaseste rar mancare bio.
15
2
Nimeni nu v a putea cumpara sau vinde daca nu v a avea vaccinul facut obisnuiti va cu gandul sclavilor
9
12
GOGULE MANCAMIAI MAZAREA CU TOT CU PUI !!!
7
4
Ce sa educi taranii care inca iti sufla in ceafa la coada. Nu o sa ne educam in veci, foamea dupa mancare ...
14
12
pe CARICI pot intra???
16
8
pt mancatorii de kkt ati citit vreodata etichetele de pe produsele de la Lidl? 80% e marfa romaneasca la mancare .lapte de la brasov salamuri de la "camara noastra "fabricate in prahova cascaval de la "five continents "botosani ,conserve de la scandia sibiu faina de la boromis si cite si mai cite .astea nu sunt romanesti? astea nu inseamna locuri de munca ? lasati dracu antena3 si mancatul de kkt .v-ati obisnuit sa va dea mazare un pui congelat si orez expirat moca si voi sa le dati votul nimic nu va convine ati uitat painea si laptele pe cartela acum sunteti domni aveti internet
23
21
Apropiata lui Niculescu dupa ce a aprobat cu el venirea carantinatilor la Flora si Techirghiol si umplerea spitalelor din Constanta, interzice ea accesul in supermarketuri a celor fara masti. Sa dea ea masti gratuite tuturor, idioata, ca a fost si decizia ei si sa se plimbe ea cu fular la gura pe strada. Multi paznici nu au masti la aceste magazine, sunt scumpe si multi nu-si pot permite sa le cumpere.O economista parasutata la DSP in functie de director executiv se da mare epidemiolog si ne zice ce sa facem. Credibilitate zero, competenta zero si obraznicie maxima.
29
8
Nu cred ca amaratii cu legaturi de patrunjel, ceapa sau marar vor sa te jecmaneasca. Sa nu uiti ca supermarketurile aduc marfa din tarile lor unde agricultura este subventionata la greu! Plus ca importurile, la randul, la anumite produse alimentare, legume-fructe sau mai ales lapte, sunt scutite de anumite taxe sau TVA... Daca esti roman cu adevarat vei intelege de ce se vinde cu asa pret, pt ca este munca foarte multa la solar. Bani pt seminte, vitamine, apa cu care uzi. Munca nu ti-o plateste nimeni, asta e...
16
8
Atat timp cat in piata romanii vor doar sa ma jecmaneasca o sa-i tratez cu sictir. In piata, ridichi romanesti 2 ron. In supermarket, ridichi din Germania 1.2 ron, mai multe intr-o legatura decat celalalte. Leustean in piata 4 ron, 1.50 in supermarket. Si tot asa. Nu mai zic la carne. Ca vezi doamne, mielul lor e bio ca n-a mancat decat natural. Ca ala din supermarket ce o fi mancat, uraniu? Cat despre mancatorii de kkt care plang soarta magazinelor de cartier, am o singura intrebare. Machidonilor, pentru evaziunea fiscala pe care o faceti voi cine plateste? Tot noi, romanii.
29
10
paine in buzunare astia de paznici se iau de copii si de oamenii mai slabi dar la tigani nu le zice nimic ca se pisa pe ei de frica.
25
3
Pai DSP a dat Lege sau Recomandare? Sa stim si noi...
20
4
Daca nu faceti ce spun eu nu mancati. Daca nu sunteti de acord cu mine, nu mancati. Daca nu ma vorati va gaseste securitatea...
24
12
Pentru anonimul "..." ia si rontaie la oasele care le gaseai in magazinele alea romanesti
14
18
A facut o data unu numai magazine romanesti,cu absoulut toata marfa din Romania,mancare sanatoasa..da cica nu era bine si l-au omorat in ziua de craciun. Acum avem de toate...
28
15
pt ca v ati luat telefoane scumpe si cumparat parizer de labelgienii MEGA IMAGE, PROFI si germanii de la LIDL si KAUFLAND, asa naitie de prosti nu mai gasesti, ala cu un banal magazin de cartie este pus la colt ca nu are preturile gigantilor care cumpara marfa cu tirul si uite asa am ajus doar clienti, ce sa zic, bravo strainilor ca stiu sa faca afaceri, romanii merita statutul de cei mai saraci din EU pt ca prostii nu gadesc, hai la LIDL sa cumparam ca e mai ieftin cu 2lei, natie de ....
12
35
ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII RECOMANDA PUTAREA MASTILOR PENTRU CEI CE LUCREAZA IN "SANATATE, ASISTENTA SOCIALA, PERSOANELOR CARE PREZINTA FEBRA, TUSESC ETC - LUCURI DE GENU" ! LA NOI EXACT CA LA RAR CAND TE DUCI CU MASINA ... DACA AI UN BEC ARS ... PARCA E SFARSITUL LUMII PROBLEME ETC ! TARA LU PESTE PRAJIT !!!
24
14
acum pot sa fac si eu cumparaturi neobservat
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212