REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CINE se poate VACCINA anti-Covid în ETAPA a DOUA

CINE se poate VACCINA anti-Covid în ETAPA a DOUA

Replica API 14 ianuarie 2021 | 15:17 3402

Guvernul adaugă noi categorii de angajaţi pe lista românilor care se pot vaccina în etapa a doua. Mai exact, potrivit surselor, pe listă vor fi trecuți românii care lucrează în supermarketuri și cei care lucrează în bănci. Sunt în total peste 5 milioane de români care trebuie vaccinaţi în etapa care începe mâine, scrie antena3.ro

Reprezentanții Executivului își doresc ca, pe lista românilor care se pot vaccina în a doua etapă, să fie trecuți și angajații băncilor, dar și cei ai supermarket-urilor. Mai exact, toți cei care lucrează la ghișee și intră în contact direct cu multe persoane.

Potrivit surselor, până în acest moment nu s-ar fi discutat și despre adugarea personalului navigant. Vorbim despre angajații de pe nave care lucrează într-un spațiu restrâns, neavând posibilitatea de a respecta distanțarea socială și care așteaptă nerăbdători să se vaccineze.

Una dintre problemele cu care se confruntă cei care doresc să se vaccineze o reprezintă înscrierea pentru vaccinare, și asta pentru că, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, anunța că abia de vineri, de la ora 15.00, ziua în care se dă startul și celei de-a doua etape, platforma pe care se pot înscrie românii pentru vaccinare va fi funcțională.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi fost mult mai multi cei care vor sa se vaccineze,dar nu se ofera nici tigai sau bormasini la promotie!
2
0
Mereu vor fi opinii pro sau contra. Optiunea ramane la latitudinea fiecaruia dupa cum ii dicteaza constiinta. Fiecare opinie trebuie respectata. Datoria de dreptate cere sa respectam persoanele in drepurile lor, in libertatea si trairile acestora. Nu exista tabere ci doar opinii. Haideti sa-i respectam pe toti fara partinire.
3
0
Pai presupun ca oamenii intelgienti o vor face. Restul vor latra de pe margine ca le baga cipuri in creier sau ca au ei o matusa care cunoaste un vecin care are un verisor care stie ala adevaru cum reptilienii vor sa ne extermine. Partea aiurea cu prostul este atunci cand incerci sa-i scoti capul ala bagat adanc in fund. Devine agresiv si jigneste daca ii spui ca informatiile lui sunt gresite.
7
1
O sug moca
2
1
Care vrem sa ne vaccinam dar foarte postaci acei prosti care ar pupa moaste dar nu se vaccineaza
7
2
Se vaccineaza doar prostii
5
11
'si care asteapta nerabdatori sa se vaccineze'... Hai ca aveti umor, replicienilor. A fost buna asta.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218