REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cine sunt barosanii care cumulează pensia cu salariul la companiile de stat din Constanța!

Cine sunt barosanii care cumulează pensia cu salariul la companiile de stat din Constanța!

Replica API 20 august 2022 | 22:44 15874

Temă cu puternic impact social, reforma pensiilor a fost mult timp în centrul noilor tensiuni din coaliția de guvernare. PSD respinge eliminarea cumulului pensiei cu salariul și, implicit prevederea care ar permite, celor care doresc, să continue munca până la 70 de ani. Până când Coaliția va ajunge la un consens, pensionarii vor continua să-și umfle leafa cu salariul.

La Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu îl avem pe fostul senator Ștefan Mihu, numit pe 6 ianuarie 2022 în CA al AIMK. Are o pensie de 5.000 de lei pe lună și a putut să depună într-un singur an aproape 90.000 de lei în bancă, potrivit ultimei sale declarații de avere. Ștefan Mihu are un teren de 430 metri pătrați în orașul Ovidiu, un apartament de 65,9 metri pătrați în Constanța și încă o casă de 234 metri pătrați, tot în Ovidiu, toate însă pe numele Dalilei Mihu.

declarație avere Ștefan Mihu

Din declarația de avere depusă la 30 de zile de la numirea sa în funcția de administrator al aeroportului reiese că fostul senator PSD Mihu nu are nicio mașină, în schimb a reușit să depună în bancă, într-un singur an, 90.000 de lei.

La ACN, avem un director și un membru în CA

La Canalele Navigabile în avem în Consiul de Administrație pe Gabriel Ofițeru, client vechi al statului, care are o pensie de 18.884 lei/an. Ofițeru a fost director general adjunct al Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu (CN APDF) circa 12 ani, până anul trecut.

declarație Gabriel Ofițeru

A venit în la Constanța într-o funcție de conducere la o companie de stat cu o avere de invidiat. Este proprietarul a patru terenuri cu o suprafață totală de aproape 7.000 de metri pătrați, în Seaca (Teleorman) și Frățești (Giurgiu). Ofițeru este proprietarul a patru terenuri cu o suprafață totală de aproape 7.000 de metri pătrați, în Seaca (Teleorman) și Frățești (Giurgiu).

Gabriel Ofițeru

Mai are un apartament în București și două case, în Seaca și Frățești, în 2020 a donat un apartament fiicei sale. Are peste 500.000 de lei în bănci și fonduri de pensii private.

Rămânem la Canalele Navigabile și facem cunoștință cu Mihai Stanciu, directorul executiv al companiei. Are două terenuri și trei case, trei depozite bancare. Câștigă de la ACN 81.987 lei pe an, echivalentul a 6.800 lei pe lună, dar și pensie în valoare de 5.400 lei pe lună.

declarație de avere Mihai Stanciu

ANR, pe loc fruntaș

De la ACN ajungem la Autoritatea Navală Română. De exemplu, Mihail Grigorescu, șef birou la ANR, în afară de salariul de aproape 6000 de /lună, anul trecut, a mai ”bifat”, lunar, aproape 5000 de lei pensie.

Și Liviu Costel Grigore, șef Serviciu ANR, proprietarul a două terenuri, unul în Constanța, altul la munte, dar și a două vile, în aceleași zone, câștigă de la ANR lunar aproape 9000 de lei, la care se adaugă pensia în valoare de 1.166 lei/lună.

Și tot la ANR îl găsim pe Dumitru Ciobănel, inspector de specialitate, care are în palmares nu mai puțind de 6 terenuri și 5 case, câștigă de la ANR, anul, aproape 73.000 lei, echivalentul a 6.000 de lei, la care se adaugă pensia în valoare de aproape 5.000 de lei/lună.

Nicolae Chioibaș, și el inspector de specialitate la ANR, proprietarul a patru terenuri dintre care unul la Sinaia, altul în Suceava, și trei case, una dintre ele la Sinaia, Anul acesta, inspector și-a deschis un cont bancar în valoare de 35.385 euro, iar anul trecut și-a deschis unul în valoare de 40.000 lei, are o pensie MApN în valoare de 6500 de lei pe lună.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Barosanii si baronii din Central si din ANR local. Pe langa GrigoreSCU, Grigore poate il plasati pe loc fruntas pe Oprea. Il merita pe deplin, doar este elevul premiant care si-a depasit profesorul, pe Misulica GrigoreSCU.
0
0
Proasta, fara el NU SE CERE EXAMENEBAI !!!!!!!!!!!!!!DOAR ASA ESTE LA BUTOANE.
0
0
Este pe minus luna aceasta fara dat permise. Fara el de ce se cere examene in luna august? Trebuie sa fie EL la butoane ?
0
0
Poi Oligarhul de la Capitania Giurgiu SRL nu cumuleaza decat salariul cu spaga ca pensie nu are. Nici nu are nevoie de pensie speciala daca merge treaba cu permisele de barca. Hai sanatosi sa fim !
0
0
Lasa Misule ca vine Navodari si o bubuim iar.
0
0
La cne cernavoda sunt multi care incaseaza si pensie si salariu si mai nou declaratiile de avere din cne cernavoda lipsesc ptr a nu vedea mass media ce salarii si ce pensii au..
0
0
merita impozitati progresiv ,cum e afara in cee cu 60 la suta , astia mananca baniii statului taye frunze la caini, rusinee lor
0
0
Si chitac, nu ?
0
0
Vad ca sunt mai multi care reclama contracte ciudate la anr. De ce nu se fac verificari daca oamenii tot indica un anumit sau anumita doamna paharnic. Sa se faca verificari, sa iasa kkarul la suprafata. Cine stie poate omu i corect. Sau eu stiu, poate nu!
1
0
Ce este rau ca oamenii dupa o viata de munca iau pensie si ca inca mai muncesc? Rau este cand sunt atatia care nu muncesc si sunt plini de bani
0
1
si eu..am de toate...bani ,cat cuprinde...am locuri de veci de praduit..masinile le schimb precum chiloteii mei...adica bichiny...am de toate...nu fac nimic...nimic...nimic...primarul ma iubeste...si ma alinta...MAMA..NOASTRA.,.adica mai am putin..dar tot nu ma las...sa moare...ofticakatii...eu sant..VLADAREANCA..SEFA...de la ADPP. CERNAVODA...fara mine nu misca nimeni..asa va vreau...prostilor...
1
0
Sa cautati si la teatru sa vedeti cum sotii Chereches cei acuzati de abuzuri sexuale cumuleaza pensiile cu salariul de la stat ca sunt si angajati in teatrul oleg danovski si predau si la facultatea de arte. Ministerul Culturii doarme. Si directoarea Daniela Vladescu este pensionara are 65 de ani si tot angajata este. Aici nu vedeti?
0
0
la raja colcaie si de pensionari si de amantele lui budes
1
0
Cine sunt mwistii care o sug tare
0
1
Adevarat, frate! Paharnicul isi umple buzunarele. Usir, pe burta, nimeni nu l deranjaza. Umbla prin tot anr ul si ii slugarniceste pe toti, dupa care, hop contractul. Baaa astia cu pensie care sunt angajati au muncit si iau pensie, s au angajat pt ca permite legea, lege care este proasta. Dar, bou balti paharnic, incheie contracte cu institutia acum cand vorbiti voi. Oare or fi corect incheiate, intreb? Banuiraspunsul la ghicitoare. Paharnic de sefi devotat.
1
0
Popa Dorel pus ilegal director conform anchetei comisiei din MT pastrat inca pe functie fara explicatii de procurorii care l-au pus, fost politist CI-ist, se pisha cu bolta pe toti.. pensie si salariul uriase iar vara asta a vandut toate functiile scoase la concurs in aparatul central.. ultima capitalizare pt Dumitrache si Mezei ca cine stie, din septembrie ii schimba cum s-a intamplat la APC.. Oricum toate astea le stiu SRI, Parchetul si ministerul transp nu va faceti griji si tot nu le face nimeni nimic pt ca decarteaza si cum putin noroc bat palma si cu Stroe si mai raman mult si bine pe
4
0
Lasati ca pe la ANR sunt la fel de barosani, sau baroni locali recte cel de la Giurgiu cu averi colosale doar din salariu. Cate case, masini si toate cele !
0
0
Puslamalele astea sa inteleg ca lucreaza 24 h din 24. De vina este guvernul ca nu pune in aplicare ordonanta privind cumularea pensiei cu salariu la stat pentru toti. Sictir guvern.
0
0
Ma supar ca de baietii mei nu scrieti nimic! L-am adus pe Capatana, pensionar de lux si pe multi alti lachei. Va rog sa imi repartizati si aceste credite ca tot platesc la ziare sa zica ca sunt cel mai bun !
0
0
pensiile mari duc la imprumuturile cu dobanzi ...inalte! si de aici se se ajunge ...unde suntem!
1
0
Mezei este si el pensionar si condamnat si Capitanul sef al portului Constanta,e prietenul vostru care va comanda articole despre care nu scrieti niciodata. Grigore numai este in ANR,l a expediat Mezei ca nu ii mai decarta spaga de la examenele de brevet
0
0
Eu am muncit necinstit,si am avut
1
0
Nu mai pot eu de parerea voastra. Ofiteru asta nu este slugoiul aluia de la ANR Giurgiu SRL, Oligrhul ?
0
0
Jegosu de Ofiteru mai ia bani si de la doi si un sfert 215 ca e turnator la ei Hooo,hoooPrietenul acoperitului - Olea
0
0
In ANR pensionari care lucreaza...saracutii de ei,nu ii mai satura pamantul,lacomia este mare
1
0
Popa Dorel, director , pensionar MAI, profesor UMC . Trei venituri cumulate . Cel mai smecher
1
0
Raja colcaie de pensionari ,in special militari,cu salarii mari si posturi"calde" !
2
0
Nu vad niciun militar aici. Deci o sa crape gigi. Pensia speciala nu ar fi atat de dulce daca nu ar provoca atata invidie. Mori de pizma gigi.
0
0
Unu, paharnic, care ia contractele la anr cu caloriferele si wc urile nu spuneti nimica. Doar de amaratii astia. Ghici ghicitoare cine i? Pe firma este altcineva, ca asa da bine. E bine cu toata lumea si ia contracte. Baiat bun la toate, ce sa mai, paharnic ideal. Va dau un indiciu, prenumele incepe cu m si se termina cu i.
0
0
Toti cei mentionati in articol sunt oameni competenti cu experienta in domeniile lor de activitate ! Cine ati vrea sa fie director la Canale Navigabile ... SALAM sau Margherita de la Clejani ? Articol scris la comanda !
1
0
Iubita mea M****a cei trei de la ANR sunt pensionari de mult. Fii g***a si frumoasa in continuare!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108