REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
11.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cine sunt cei patru militari români răniți în Afganistan

Cine sunt cei patru militari români răniți în Afganistan

Replica API 15 aprilie 2019 | 01:57 513

Cei patru militari români din cadrul Batalionului 300 Protecția Forței “Sfântul Andrei” răniți sâmbătă, 13 aprilie, în jurul orei 10 (ora României), în Afganistan, sunt în stare stabilă și se află internați la spitalul militar de tip ROL 3 al Bazei Aeriene Kandahar, informează Ministerul Apărării Naționale.

Militarii răniți în atac sunt plutonierul Dănuț Donțu și caporalii clasa a III-a Cosmin-Cătălin Goleanu, Cristian Gabăr și Ionel Cristea. Aceştia fac parte din cadrul Batalionului 300 Protecţia Forţei “Sfântul Andrei”.

Îm urma incidentului a rezultat și avarierea vehiculului blindat de tip MRAP cu roller în care se aflau militarii.

La nivelul batalionului s-a constituit o comisie pentru cercetarea circumstanțelor producerii evenimentului, condusă de șeful de stat major al unității.

Patru militari români au fost răniți sâmbătă, 13 aprilie, în jurul orei 10 (ora României), când o coloană de vehicule blindate MRAP (Mine Resistant Ambush Protected – vehicule rezistente la exploziile minelor și protejate împotriva ambuscadelor) operate de militarii Batalionului 300 Protecția Forței “Sfântul Andrei”, aflați în misiune în zona de responsabilitate din Provincia Kandahar, Afganistan, a fost atacată cu un dispozitiv exploziv improvizat, urmat de un atac cu armament ușor de infanterie executat de insurgenți

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rugati-va la Dumnezeu sa nu via Putin , cu ortacii lui peste noi , ca o sa ne ia naiba pe toti !!!Mai putin pe CURVELE din Politica si gandacii zburatori , care se vor evapora imediat spre vest !!
0
0
Moarte mercenarilor imputiti din gashca na-to! Trebuiau sa-i omoare talibanii in chinuri! Jegurile astea daca se intorc acasa se vor apuca de crime si omorurui ca atata le poate tartacutza si pshihicul daca s-au dus ei ptr banii sa omoare niste prapaditi din evul mediu! Militarule imi bag pula in gatul si inima ta de sluga, sclavule care esti! Daca sunt in nato nu insemanca ca tre sa stau in genunchi in fata amerlocilor, iar de aparat ai zis-o bine dar esti prea prost si sclav sa realizezi - EXACT NU TE APARA NIMENI! Nici macar nato Ne aparam singuri inclusiv contra mercenarilor ca tine!
3
2
Au facut raport,s-a aprobat s-o posteasca pe ma-ta!
0
3
astia au speriat estul, prostavanii in numar de 4. Acum vor fi avansati in grad, vor primi prima de prostavan, vor primi cate o medalie care le va da dreptul sa mearga gratis pe CFR, TAROM, scutire de impozite si taxe.
4
2
Pai intrati voi in parlament,schimbati politica,legile,dati-i afara pe americani ce-i asa greu?
2
0
Va duceti sa faceti jocurile corporatistilori,pt petrol.cevcautati acolo??
3
3
De asta se duc
5
0
nai sa ne sugi la cojones pana te destepti . Boule, esti in NATO si trebuie sa faci si asta ca nu te apara nimeni altfel ! Dar de dobitoci ca tine este plin internetul, asa ca mars la postarile tale politice si lasa-ne in pace, ca esti prea dobitoc sa ne punem mintea cu tine!
9
6
Sa dus sa serveasca patria. Ca aici nu mai avem ce apara.
8
4
daaa ce ati cautat acolo,,,e Romania in razboi,?
10
10
cine boteaza aceste unitati militare de invazie cu asa nume desprinse din putul gandirii,protectia fortei,lupii onanisti,vulturii cioc de rata,rechinii din piata de peste cat despre victime sa fie sanatosi dar ce au cautat aia au gasit
11
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272