REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CINE sunt INDIVIZII care SCOTEAU FETE la PRODUS, în CONSTANȚA

CINE sunt INDIVIZII care SCOTEAU FETE la PRODUS, în CONSTANȚA

Replica API 4 august 2020 | 00:00 9414

Un grup infracțional organizat a fost destructurat de oamenii legii la Constanța, fiind vorba despre indivizi care se ocupau cu trafic de minori. Patru persoane au fost arestate, iar una dintre ele este cunoscută cu antecedente penale, fiind proaspăt eliberată din penitenciar. De la furturi din magazine, furturi din conductele ANIF, Ionuţ Paul Zorzoană a ajuns acum să fie proxenet.

foto: Evz.ro

Cele patru persoane arestate preventive pentru 30 de zile sunt Constantin Valentin Scîrlenţea, Selda Dylara Molagean, Cristian Iancu și Ionuţ Paul Zorzoană, potrivit minutei judecătorești a Tribunalului Constanța. Ionuţ Paul Zorzoană este cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat, în 2014, la 4 ani de închisoare pentru furturi din conductele ANIF. Totodată, în 2003, a fost cercetat pentru furturi din magazine. Acum, iată că individul s-a apucat de trafic de minori.

Vizitat de mascați

Astfel, amintim că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat 5 percheziții domiciliare în județele Constanța și Tulcea, într-un dosar penal de trafic de minori și proxenetism. În cadrul activităților, au fost indisponibilizate 8 telefoane mobile, 800 de euro, un pistol cu aer comprimat, mai multe arme albe, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie. Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie - iulie a.c., 4 persoane ar fi recrutat mai multe tinere, printre care și minore și le-ar fi adăpostit în imobile din județul Constanța, în scopul obținerii de foloase patrimoniale, ca urmare a exploatării sexuale.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nebunie prinderea asta , saracii deabea aveau sa manance si de chirie, astept sa fie prinsi aia de si-au ridicat hotel-uri pe plaja din curve... dar stai... n-ai cum... aia se stiu toti intre ei
0
0
PROTEJATII SEFILOR DIN POLITIE EVIDENT DOAR NISTE COPII DE GRADINITA MAI CRED CA NENEA POLITAIU APARA CETATENII DE RAUFACATORI
1
1
Pe acesti interlopi la produs in case de tolerante legale unde statu sa incaseze banu, iar lor sa leo traga strainii ,binenteles iasi dota cu peruci,atunci sa vada si ei ce inseamna sa iti bati joc de alte vieti.
2
2
Orasu este plin numai mazare cate futea pe noapte tot orasu de interlopi dadea pizde sa futa la mazare si invitati lui aveau cate o femeie pe noapte din partea casei
2
0
ele merg de buna voe,,ca le mananca bazdacu.
2
5
Proxenetismul dar si alte forme de trafic uman ar trebui pedepsite cu cel putin 25 de ani de parnaie,fara dreptul de apel,sa-i faca pe toti pana la ultima secunda.
13
1
Wooooow 800 de euro si 8 telefoane mobile Ce captura periculoasa nu pot sa cred
8
1
Nu pricep ce cauta unele fete adica domnisoarele sa faca prostitutie? De ce unele eleve stiu sa invete si in vacanta si pe altele le mananca in kur, ce kkt cauta la barbati maturi si de ce nu se imprietenesc cu colegi de scoala?
9
2
Daca este adevarat ce scriu uni oameni din:Mangalia,Cernavoda sau Navodari care se pare ca cunosc fenomenul de acolo,atunci traficul asta de persoane la un nivel atat de mare nu se poate face fara protectia politiei caci nu se poate ca ce stie tot satul sa nu stie politaiul.
15
4
IN 90 DUPA REVOLUTIE . M-AM ANGAJAT LA O FIRMA CARE ASIGURA PROTECTIE LA HOTELURI . DIRECTORU FIRMEI NEA INSTRUTI CA SA NU LASM IN HOTEL PESTI CARE ADUCEAU FETE LA PRODUS . DAR FACEAU O EXCEPTIE , ERA UN MAIOR CARE ASTA FACEA , ADUCEA FETE LA PRODUS . CAND MAI VEDEM SAU CITIM PRIN PRESA CA AU PRINS PESTI SI TRAFICANTI DE DROGURI . SUNT CEI MICI CARE VOR SA INTRE IN PIATA SI PESTI CEI MARI SAU TRAFICANTI DE DROGURI II VOR SCOSI DIN PIATA . TREBURILE URATE SE FAC LA VARF NU VA INCHIPUITI CA OFITERI SUPERIORI SUNT STRAINI DE CE SE INTAMPLA IN ORASE . CORUPTIE TAICA , DAR ASTEA SUNT DOAR UNELE .
17
2
tigani nenorociti dar.ar dreq in ei!
12
2
duceti-va la Navodari sa vedeti acolo pescarie ,da aia cotizeaza si nu sunt deranjati
9
2
Astia e pesti prosti FORTAAAAA
2
1
Nu place scoala,nu place munca,place poola, facem si noi pe victimele!
11
10
Cand veniti sa vedeti pe frati Teki cum vand fete minore la pesti si le duce in Germania?
9
2
de proxeneti din Cernavoda va pune la dispozite lista rechinilor care au fetite la produs.numiti grigore,piron,lefterica,iarnutac,closca,aidemir,si lista poate continuua pana la vre o una mie proxeneti.de ce ocoleste diicot cernavoda?.exista o explicatie?
19
2
romi din rominia
11
2
politia elimina concurenta celor care i platesc . Ma pis pe ei
23
0
Asa le trebuie la puscariasi, tratati ca animalele care sunt
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614