REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CINE sunt parlamentarii de AUR ai Constanței?

CINE sunt parlamentarii de AUR ai Constanței?

Replica API 11 decembrie 2020 | 00:05 6521

Alegerile parlamentare s-au terminat, astfel că se știe cine vor fi cei care vor reprezenta Constanța în Parlament pentru viitorii 4 ani. Veniți parcă de nicăieri, reprezentanții partidului AUR au reușit să obțină aproape 10% la aceste alegeri, dând peste cap calculele hârtiei. În Constanța, aceștia vor trimite doi reprezentanți în Camera Deputaților și doi la Senat. Dumitru Viorel Focșa și Dănuț Aelenei vor fi, pentru următorii 4 ani, deputați, iar Sorin Cristian Mateescu și Evdochia Aelenei – senatori.

Dumitru Viorel Focșa

Dumitru Viorel Focșa a absolvit Liceul Navrom din Constanța, apoi Facultatea de Electromecanică din cadrul Universității Maritime Constanța activând atât în domeniul transportului maritim cât și în industria off-shore petrol și gaze, și din 1986 este inginer electronist. A candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța însă a obținut un scor foarte slab. Acesta s-a mai făcut remarcat şi prin faptul că a dat în judecată Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a anula hotărârea prin care a decis carantinarea oraşului Ovidiu, acţiune respinsă însă de Tribunalul Constanţa ca neîntemeiată.

Dănuț Aelenei

Dănuț Aelenei este din Năvodari, este născut în 7 decembrie 1961, în comuna Blăgești (Bacău), a absolvit Liceul Industrial de Chimie din Onești și Institutul de Marină ”Mircea cel Bătrân” din Constanța (promoția 1984).

Sorin Cristian Mateescu

Sorin Cristian Mateescu este viitor senator din partea AUR. S-a născut în Lumina, unde și locuiește în prezent. A profesat în calitate de consilier juridic la mai multe companii de asigurări și, în prezent, deține aceeași funcție în cadrul RAEDPP Constanța.

Evdochia Aelenei

După redistribuire, soția lui Dănuț Aelenei, Evdochia Aelenei, a reușit să prindă și ea un mandat de senator. Aceasta lucrează de 30 de ani în domeniul medical, iar de patru ani activează la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa ca şi asistent medical ATI..

Despre AUR

Partidul a fost practic înființat pe 1 decembrie 2019, de către George Simion după ce acesta candidase, fără succes, ca independent la alegerile europarlamentare din același an. AUR se identifică drept un partid conservator. Ce înseamnă a fi „conservator” în anul 2020 aflăm chiar din în programul politic al AUR, formațiune care se sprijină pe patru piloni: familia (obligatoriu tradițională), națiunea (română), credința (evident, creștină) și libertatea (dar cu anumite limite).

Membrii sau simpatizanții Alianței pentru Unirea Românilor s-au remarcat, în special în ultima perioadă, printr-o prezență extrem de vocală în social media.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti cei care comenteaza sunt niste cacati ce nu stiu constitutia,nu au fost la vot si nici nu ii cunosc pe cei care au candidat din partea AUR.Cu ce e mai bun Stroe? Cu ce ar fi fost mai bun Dobre sau EBA? Ca nu au alte venituri decat de la stat ,din vanzari anterioare sau din combinatii cu contracte cu statul? Sunt oameni in AUR care au facut averea din munca si nu au sperat ca vor iesi parlamentari dar s au implicat.E mai bine sa nu se implice nimeni,sa iasa tot Palaz,Martin, Fagadau?Stiati ca toti candidatii AUR au dat declaratii la notar ca renunta la pensiile speciale?
21
8
cati sectanti, i-au votat? Se pare ca aici trebuie cautata cheia.
9
8
Ne meritam soarta!
8
4
Intr-un oras badaranizat , tiganizat , plin de manele si prost gust ...idea de nationalism , ordine mai severa , identitate nationala , nu suna bine . Aici doar mall-urile au valoare , masiniile si cojile de seminte scuipate pe strada . Pacat de acest oras...ce oribil a ajuns si ce era......in trecut .
16
0
Daca stiam ca sunt asa, ii votam nu mai stateam in casa. Nu credeam ca mai exista patrioti si ma bucur sa aflu ca m-am inselat!
18
12
Un partid diversiune creat de Americani. Ultimele scursuri ale curului Americii aici
4
19
Am vazut ca nu prea puneti botul la USR si v am facut alt partid al prostilor sa captam voturile care ar fi mers spre PER si Noua Dreapta. Acum mai furam 4 ani dupa care va pregatim alta capcana sa vedem poate il aducem inapoi pe Diaconescu.
6
13
Nigeria camerun congo
9
16
Daca trageau la loto , nu castigau . Au intrat in partidul de cacat si au castigat . Ca sa votezi un partid de cacat , inseamna ca ai o problema . Se va vaporiza cat de curand .
12
20
Sper sa fie marginalizat in parlament acest partid extremist. PRM-ul lui Vadim era parfum pe langa astia!
14
22
Ham votat haur dar nam primit kadou
5
18
ce repede puneti botul la manipularile presei si mai aveti pretentii , peste 5 ani o sa spuneti ca PSD a distrus tara in 35 de ani ca doar si acum PSD a castigat alegerile!!
9
15
Falsii patrioti, turnatorii si analfabetii Romaniei au misiunea de a jefui si compromite total nationalismul. Comunisti paraziti!
4
17
hAUR se pare ca este un partid de famile...
11
16
Este ciudat ca sunt stigmatizati de unii oameni din presa. centrala si nu se intelege de ce.Parlamentarii precedenti n au avut realizari marete,mare parte sunt naietii lu tata.In plus, oamenii astia au pregatiri decente, aumuncit ca mare parte din cetatenii acestei tari Partidele consacrate n au doctrine, sisteme transparente de achizitionare de membri, si de promovare.Cum or fi ajuns pe liste parlamentarii lor?
25
3
da ma "crassus " orban e groparul romaniei .Iliescu nastase dancila dragnea au fost toti niste sfinti .siktir postac pesedist.
11
18
De Dan Diaconescu, mai stiti ceva? Haur, asta, cum a aparut, asa o sa si dispara. Sau o sa se disipeze, hauristii, or sa migreze catre partide consacrate unde isi vor asigura un viitor in politica.
15
24
merita o mini vacanta de patru ani pe bani frumosi , sa i ajutam sa duca tara asta pe cele mai inalte ...contraziceri!
10
17
Bai 'Senator', noroc ca in partidele celelalte e plin de oameni de stiinta si cultura. Doi sunt navigatori iar una e sotia unui navigator. Decat plozi de fosti securisti sau 'oameni de afaceri' eu ii prefer pe astia.
24
12
astia da gropari
14
26
Lasa, ma, ca merita Orban et co., groparii Romaniei. Astia, macar, vorbesc frumos de tara, credinta, libertate.
36
17
Bucatar, cofetar ceva nu avem din partea AUR? Numai asistent medical? slab..
22
28
Pi cai, moldovenii mei!
23
6
Un popor cretin merita sa aibe niste babuini si in parlament
28
38
Niste cioflingari. . Cine sa fie.. Alde pic si poc.. Vor si ei zeama
23
37
Bai donald, ia cu lamaie sa iti taie voma .
34
14
imi vine sa vomit
31
34
In aurul lor de bagabonzi, si pe aia care i-au votat, sa va umple gura de aur.
30
44

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614