REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cine va primi mai mulți bani de la 1 ianuarie 2019 – Viorica Dăncilă a făcut anunțul

Cine va primi mai mulți bani de la 1 ianuarie 2019 – Viorica Dăncilă a făcut anunțul

Replica API 30 noiembrie 2018 | 00:37 397

Anunț de ultimă oră al premierului Viorica Dăncilă! Aceste persoane vor primi mai mulți bani de la 1 ianuarie 2019.

În ședința solemnă organizată la Alba Iulia, prim-ministrul Dăncilă a anunțat că veteranii și invalizii de război, precum și văduvele de război, vor încasa indemnizații mai mari din anul 2019.

„În şedinţa de astăzi, vom adopta măsuri prin care ne onorăm eroii veterani de război, contribuim la bunăstarea cetăţenilor şi generaţiei tinere. Avem pe ordinea de zi un act normativ cu valoare reparatorie pentru o categorie de persoane cărora societatea le datorează recunoştinţă, iar statul are obligaţia să le asigure condiţii decente de viaţă. Aprobăm o creştere semnificativă pentru invalizii, veteranii şi văduvele de război. Este vorba de o majorare, în medie, de aproape cinci ori a acestor indemnizaţii, de la 259 la 1.500 lei lunar pentru cei încadraţi în gradul I de invaliditate, de la 231 la 1.000 lei lunar pentru invalizii de război încadraţi în gradul II de invaliditate şi de la 196 lei la 900 lei lunar pentru cei încadraţi în cadrul III de invaliditate. Toate aceste măriri intră în vigoare de la 1 ianuarie anul viitor”, a declarat Dăncilă, potrivit bugetul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
'Reati ai drak-ului de psd-ei penali! Ati nenorocit tara si pe noi toti si, acum va faceti si LEGI SPECIALE pentru TOTI HOTII stransi ciorchine in jurul lui DRACnea. Bravo USR strigati in gura mare si aratati-i cu degetul cati plavani HOTI sunt in parlament si ce legi hotesti fac psd-eii!
1
0
Ca sa vedeti cat de meschini sun acesti ciumati rosii! Aceasta categorie ,de care se foloseste psd-ul ,este aproape disparuta.Sunt 73 ani de la terminarea celui de-al doilea razboi mondial si ,supravetuitorii lor au varste fff inaintate ,cca 95 ani sau au decedat.Ceilalti veterani invalizi proveniti din teatrele mai noi de razboi ,pot fi numarati pe degete.Deci,aici vorbim despre cinism si propaganda bolsevica!
2
0
1.pe noi-ne 2.pe voi-va 3.pe ei -ii !!!
0
0
Noi pensionarii primim 0 lei --sa le fie rusine nu mai pupa votul nostru in veci
3
0
Propaganda electorala
3
1
Ce bine suna , cat respect pt ce i ce s au sacrificat la ordinul parazitilor ce au condus mereu Romania , dar v a dati seama ca suntem la 73 de ani de la ultima conflagratie ? Fanariotilor , unde i respectul cand voi ati lasat urmasii acestora fara pamanturile strabune , cand le ati abandonat urmasii in saracie , cand i ati furat de tot ce au sperat cei ce s au jertfit ? Acum avem cativa urmasi a unor militari ce au murit departe de casa pt ca nevoile i au facut sa accepte a lupta pe pamanturi steaine . Nu va e rusine sa pozati in protectori fata de cei ce au trait fara cei dragi ?
5
1
Statul roman plateste pt nemernica aia de regina maria si urmasii ei care dupa decizii de a baga tara in razboi au mai facut si aliante cu neamurile ei iar tara a pierdut razboaie si a platit si despagubiri altora ca stat agresor.Sa nu-si uite nicolae stramosii ca pt ei va plati fraierul in curand
5
1
invalizi de razboi nu mai sunt ,,au murit toti.
7
0
Au mai ramas foarte putini!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272