REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Proaspăt director al CT BUS, Gabriel Ciobanu calcă din nou pe bec: prins cu mașina instituției pe contrasens, în intersecție

Proaspăt director al CT BUS, Gabriel Ciobanu calcă din nou pe bec: prins cu mașina instituției pe contrasens, în intersecție

Replica API 12 august 2022 | 21:50 17452

Proaspătul director al CT BUS, Gabriel Ciobanu lovește, din nou, în legile rutiere. Liderul USR Agigea, Gabriel Ciobanu, face ce face și ajunge în atenția ”simpatizanților” săi. Acesta iar a fost luat în colimator după ce a parcat autoturismul de serviciu pe contrasens, pe o stradă din Agigea, și în mijlocul intersecției. Nu este prima oară când Ciobanu sfidează legile rutiere. În 2020 a mai fost văzut cu mașina de serviciu încurcând o intersecție din localitate, iar la începutul acestui an mașina sa a fost văzută parcată pe un trotuar proaspăt reabilitat.

Gabriel Ciobanu, liderul USR Agigea, o duce bine de un an încoace! A fost propulsat în CA al CT Bus, iar de câteva zile a fost ofertat cu o funcție greu de refuzat, aceea de director adjunct. Iar funcția a venit la pachet și cu unele beneficii. În afară de salariul deloc de neglijat, câteva zeci de mii de lei pe lună, Ciobanu s-a ales și cu mașină de serviciu. Mașină pe care gurile rele spun că o folosește și în interes personal, dar și politic… cum s-a întâmplat zilele trecute.

Mașina CT Bus

Gabriel Ciobanu a fost luat, din nou, în colimator, după ce autoturismul de serviciu a fost surprins staționând într-o intersecție, pe contrasens, în fața parcului Țara Piticilor, inaugurat de primarul Cristian Cîrjaliu. Evenimentul a avut loc pe 8 august. ”Nu este josnic chiar și pentru acest individ faptul că, luni dimineață, deși șoferii din cadrul companiei CT BUS Constanța se plângeau la prima întrunire cu acesta de condițiile și nevoile pe care le au, acesta le-a solicitat să facă economii la cheltuieli, ca numai după doar 2 zile acest individ să se folosească de autoturismul din dotarea CT Bus Constanța în scop absolut personal și interes politic, neținând cont practic de ce le-a cerut subordonaților săi? Nu mai vorbesc de respectarea semnelor de circulație pentru că știu că acestui individ nu ii plac regulile și nu respectă ceea ce noi ceilalți numim legislație și bun simț”, a spus primarul Cristian Cârjaliu.

Altă parcare de-a lui Ciobanu în intersecție

Ciobanu a mai fost prins pe picior greșit

La începutul anului, Gabriel Ciobanu a fost luat în colimator după ce și-a parcat autoturismul marca Wolkswagen pe trotuarul proaspăt refăcut din fața partidului. Anterior, mai exact în anul 2020, și-a parcat mașina de serviciu în centrul localității Agigea, pe contrasens, chiar în buza intersecției. Ciobanu lucra, la acea dată, la firma Schindler, ca reprezentant zonal.

Mașina lui Ciobanu parcată pe un trotuar proaspăt reabilitat

De altfel, proaspătul director ne anunță în declarația de avere că și anul trecut a încasat bani de la Schindler, liderul USR Agigea renunțând la funcția de reprezentat vânzări la o lună după ce și-a făcut loc în Consiliul de Administrație al CT BUS.

Ciobanu zice că l-a recomandat pentru funcție experiența în management… are o firmă de taxi care nu i-a adus profit în ultimii doi ani

Însă, cum a ajuns un agent vânzări să ocupe o funcție atât de importantă într-o societate a Consiliului Local? Pe ce criterii a fost recomandat și ce-l recomandă pentru funcție? „După cum bine ştiţi, am făcut parte din Consiliul de Administraţie al CT BUS vreme de un an. În 2021, în ultimul trimestru al anului, postul de director exploatare a fost vacant 6 luni, timp în care a fost căutată o persoană care să ocupe funcţia respectivă. În cele din urmă, a fost înaintată o recomandare, iar postul a fost ocupat provizoriu vreme de patru luni, însă contractul respectiv nu a mai fost prelungit. Din nou, vreme de două luni a fost căutată o persoană care să ocupe acest post, până la momentul în care a fost înaintată propunerea ca eu să ocup provizoriu postul de director adjunct. Argumentele prezentate au fost acelea că am o experienţă în management, sunt licenţiat ARR şi administrez o societate de transport. Este un post pe care îl ocup provizoriu, având ocazia să demonstrez competenţele pe care le-am dobândit în domeniul transporturilor şi experienţa acumulată în calitate de membru în CA al CT BUS“, zice Gabriel Ciobanu.

Firma despre care vorbește Ciobanu că o administrează este SC LAURAL, și are ca domeniu de activitate transport taxi, unde este unic acționar. Și a administrat-o atât de bine, încât anul trecut nu a avut profit. Și nici în 2020.

Așadar, aflăm că este licențiat ARR și administrează o societate de transport. Bun, dar ce ne spune despre studii?! În 2006 a absolvit Grupul Școlar Industrial SNC, iar în 2009 a absolvit facultatea de management din cadrul Universității Spiru Haret.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Feisbucistul Agigei, ciobanas cu patru oi a plecat la autobuze sa le puna pe butuci dupa ce a ingropat Agigea. Pensatul rimmel-ist a gasit cheia succesului si are experienta. Le are cu masinile ca e cu taxiul si e vanzator cumparator de masini sh, samsar cu alte cuvinte. E obisnuit cu trezitul la ora 4 ca atunci mergea si videochatul in state si marfa etno se vindea la fereastra. Cred ca l-au pus acolo ca e bun pe shmen si vede repede care sunt shmenurile prin garaj.
2
0
Nimeni nu are nimic cu ciobanasul de Gabita , dar nu era mai corect ca aceasta functie publica sa fie obtinuta in baza unui concurs transparent si corect ?!? Oare ce il recomanda pe acest individ , in afara de faptul ca este membru USR loial conducerii actuale ? Dar cand oameni precum Ochiulet ajung sa faca combinatii , parca ma incearca un sentiment de regret in ceea ce-l priveste pe Fagadau , iar asta nu-i deloc bine. Nu pot sa inchei fara sa scriu cateva cuvinte si despre viceprimarul absent , Cocargeanu . Unde iti sunt competentele pe care le clamai in campanie , unde iti este moralitatea?
4
0
Revin si spun , in USR Constanta avem o gasca consacrata de oportunisti care a preluat conducerea Cocargeanu , Caragheorghe , Gima , Ochiulet sau Sterian Ion . Sa nu le uitam insa pe duamnele cu ievaluari meritorii din partea stimabililor de mai sus Garip , Cojocaru sau Rizea sunt doar cateva exemple . Bine , unele dintre ele sunt deja istorie in partid , ce-ti este si cu traseismul asta ... o adevarata arta !!!
3
1
Ba voi care va luati de baiatul asta sunteti niste pupincuristi si analfabeti ca jegu de Carjaliu care e cel mai nenorocit si pervers si hot ,
1
3
droguri si saloane de videochat, USR voi nu ati gasit alt lindic voi m ai verificati si trecutul lor de puscariasi ?
2
0
cumetre golful pescarilor a sponsorizat campania lui electorala si a partidului
0
0
Poate ii prindeti si pe directori aia care pleaca cu masina institutie in concediu
0
0
La comanda Golful Pescarilor.
0
1
popor de mitocani ..cu menegeri de kkt ..p a viitor
0
0
Stau si citesc comentariile si nu stiu la cine faceti referire. La mine sau la Ciobanu?
0
0
Ciobane ce frumoasa esti draga cu sprancenele alea
1
0
De ce faceti vedeta, sarea de baie?
0
0
nu orea ara fata de director
0
0
Un alt idiot arivist care vrea sa demonstreze ca mustele de balegar au ajuns sa faca miere ...
3
0
A fost redus la tacere.defapt asta a si urmarit acest personaj abject.studii liceu snc si o facultate obscura.USR marii revolutionari.doar vrajeli si abureli pt fraieri.dar 2024 o sa fie anul de gratie cand aceasta mizerie o sa dispara ca ne am saturat de acesti mafioti de rit nou.rahatu trebuie eliminat.bleah.iar ratatu asta o sa dispara si el
2
0
Cat tupeu sa ai cu o hartie igienica de la spiru sa te dai director
3
0
Asa se intampla cand votezi din ura, fara sa casti ochii! Cate nenorociri sa mai faca useristii-globalisti-sorosisti pentru a disparea din viata politica.Nenorocitul ala de Ghinea a fixat el procent de 9,4% di PIB pt. pensii in PNRR!Nicio tara n-are asa ceva!
3
0
daca faci pollitica.un mecanic auto cu facultatea la spiru adica inteleeti voi e pus director.cu asa management.apropo de ce nu sunt platiti in functie de rezultatele companiei?reducerile trebuie sa inceapa de la astia
1
0
Taranoiul,sa vazut director toti p****i ajung in functii bune
1
0
Pai si Directorul Generala al CT BUS,ce pazeste ce cauta cu masina de serviciu la Agigea,ori are CT BUS traseu si la AGIGEA
1
0
Pai daca unul care a vandut etnobotanice a fost uns director la CT BUS , fosta RATC , intreprindere cu sute de salariati, oameni seriosi ... se duce dracu ROMANIA ! 'Va mortzii in gura cu USR-ul vostru de satanisti , plaga care distruge tara , va puneti incapabilii directori in posturi cheie ca sa ne vindeti cu totul , in timp ce copiii nostri cu studii pribegesc prin tari straine ! Stie bivolul asta sa conduca un autobuz , are categoria D ? Asa ... de curiozitate !...
3
0
Va rog sa observati ca, calculatorul care l a repartizat dupa clasa a opta l a aruncat la profesionala. Ulterior s a transferat la liceu. Si facultatea este tot la nivel de profesionala, de numai 3 ani.
1
0
Doar gura este de Ochiulet. In rest pamant de flori.
4
0
Nu am facut nimic in Agigea dar de cand am contra canditat am inceput sa fac
0
0
Cica papagalul asta e director...manager...ce muian de manelist are ordinar are
3
0
.. si radea de prefect ca a fost numit politic..
2
0
Oare dl. Mihai Ochiulet membru AGA la CT BUS ce parere are despre colegul sau de pardid. Cu alte ocazii era mult mai virulent. Acum mucles ...!!!
2
0
in Murfatlar primarul PNL ist parcheaza la fel de regulamentar. Nu are tupeu locala sa il arda cu amenzi
2
0
Ce cauta cu masina ctbus in agigea? Foloseste masina in scop personal ?
2
0
Pai asta nu e Loganul lui Alexe ...?!?! Sa fie oare masina cu ghinion ?
0
0
Articol de cacat, scris la comanda. Plm.
1
2
Ai uitat sa le mentionezi si pe meritoasele duamne cojocaru , rizea sau garip . Niste impostoare avide de functii publice , lipsite de moralitate si caracter .
4
0
USR a incetat demult sa mai fie un reper in societate , aceleasi vechi metehne ale unor indivizi numiti politic in functii publice banoase. Principiul meritocratiei este doar un slogan de campanie , Ciobanu este doar un alt exemplu trist din lunga lista a unor indivizi mediocrii care au facut din USR o rampa personala de lansare in combinatii mizerabile. Cocargeanu , Caragheorghe , Gima , Stelian Ion fiind alte cateva exemple de oportunisti mizerabili.
2
0
deci inca un analfabet functional. a facut un amarat de liceu la snc, iar facultatea la spiru haret. ma bufneste rasu. si pacat ca usr accepta asa destepti. la inceput se voiau a fi partid mai diferit dar sunt toti o apa si un pamant
3
0
Foaie verde......stalp, ceva interesant aveti si voi?
0
3
Si cu asta nu mai avem ce spune. Romanii nici nu meritau tara. Hai sa fim seriosi. Numai nenoriciri pentru oamenii lor au creat.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272