REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CIOCOLATĂ BIO CU VIERMI! Asta a cumpărat un fost director OPC de la Auchan

CIOCOLATĂ BIO CU VIERMI! Asta a cumpărat un fost director OPC de la Auchan

Replica API 14 februarie 2018 | 00:00 1027

A vrut să îi facă o surpriză propriei fete, prin achiziționarea unei ciocolate bio. Însă, apetitul copilei a fost stricat odată cu deschiderea produsului. Ciocolata bio era plină cu VIERMI! Cel care a cumpărat este fost director la Protecția Consumatorului. Ciocolata a fost cumpărată din Auchan Sud Constanța, pe data de 10 februarie. Evident, a zis că poate a fost una stricată, așa că a revenit pe data de 11 în hipermarket pentru a mai lua o bucată, care, din păcate, era tot plină de viermi.

Supărat, bărbatul a anunțat conducerea magazinului, care a desfăcut tot lotul și a observat că toată ciocolata bio era afectată, fiind plină de viermi. Ulterior, a depus și sesizare la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, care urmează să facă verificări la magazin.

„Produsul sigur a fost ținut în condiții improprii, la o temperatură nepotrivită, de asta s-a umplut cu viermi. Chiar dacă au distrus lotul în fața mea, sigur există o problemă acolo și am dat curs procedurii prin reclamație la Protecția Consumatorului”, a spus clientul supărat.

Protecția Consumatorului a fost în control în cursul acestei dimineți la magazinul Auchan reclamat. Inspectorii au constatat că lotul în pricină a fost retras de la comercializare în cursul zilei de 11 februarie, iar ca urmare nu a fost aplicată nicio sancțiune în urma verificărilor datorită faptului că magazinul a luat măsuri imediat dupa reclamația consumatorului.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce bio ma ca ciocolata aia are 600 de calorii, milka are 500 schogetten 550 vezi eicheta ciocolata BIO are 41 de grame de grasime si 48 de grame de zahar! si nici macar nu e zahar stevia sau spandee sa fie bio
0
0
e bine ca e multinationala, atitudine specifica oamenilor din sistem, care din pacate au putere doar asupra amaratilor, daca era vreun roman de mult era in arest preventiv pt. siguranta nationala, desi auchan recidiveaza acum un an si cu fast food-ul unde vindeau tot produse alterate expirate sunt iertati saracii
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272